[手機/平版] (轉載) 獨家:金屬機身HTC One零售版評測

回覆 讚好 不讚 使用道具

回應 playboy88 #21 的帖子
( \; ?( e  m7 f1 o$ \  F1 m, ]
) ^0 K6 e$ g4 z3 i, l謝謝資料提供,# g9 D7 k4 a7 I3 l+ k% W
但現在用三星 Galaxy S duos,
- o/ F/ J6 C! g  G- F) o; b應該比這htc好吧,
2 g7 O5 k. u) \! d所以不考慮了。4 j6 H9 S# [% |3 ~% ^4 @

& p' o6 W, m8 E1 ~+ s只是當初選机時,找過罷了。

playboy88 發表於 2013-3-30 13:42
7 ^2 o( h3 v0 {8 c# w核心硬件配置:
+ [! C7 i  o- ^4 A! x# I, n
4 m5 H& M; _0 f* _' @  HTC One是目前為數不多的、能買到的使用高通驍龍600芯片的機型,處理器為四核1.7GHz ...

* j$ q5 d9 u+ C- b, O7 T. h期望此機為HTC打享盛名,能與三叔, 生菓頂足而立啦.

無悔 發表於 2013-3-30 14:49
) {1 A/ I/ Q: t. n- b回應 playboy88 #21 的帖子
/ ?# _4 G8 c% Y; y: \! j4 ]/ p% m6 g# i) I; Y
謝謝資料提供,

3 P. ?* E. d& `  y; v& T5 s+ \# w點會好得過三叔呀? 三叔連LG都比唔上喎 (手機公司評分計)

dingdum 發表於 2013-3-30 14:50
0 |5 c6 |/ T( y0 R) S* a4 l( R期望此機為HTC打享盛名,能與三叔, 生菓頂足而立啦.

; R6 ^# W1 |( j5 W  T5 j0 }我都希望HTC可以重振聲威, 可以三分天下

希望 HTC One 可以爭取多D市場

HKOXSEX 發表於 2013-3-30 15:12 0 Y0 e0 M, e8 J3 J4 K
希望 HTC One 可以爭取多D市場

% S5 u! o. X3 P& o我都希望, 多D競爭, 得益是消費者

playboy88 發表於 2013-3-30 15:16
0 [" _. I- }, }8 S我都希望, 多D競爭, 得益是消費者

: D% q/ v* E/ `- B5 想得一個三叔

HKOXSEX 發表於 2013-3-30 15:20 6 `7 U' [- X7 v0 m4 G3 X: |
5 想得一個三叔

1 f5 u: J- d% t完全同意, 三叔本身唔係好好, 好多投訴, 靠宣傳成功而上位, 唔係良心機構.

playboy88 發表於 2013-3-30 15:32 : \. X  c5 v0 p3 `+ Q3 t
完全同意, 三叔本身唔係好好, 好多投訴, 靠宣傳成功而上位, 唔係良心機構. ...

- `7 F- g# l, P三叔有個好處,多人用,有問題上 forum 多人有方法解決

HTC 又一经典之作

回應 playboy88 #1 的帖子0 p) W3 g+ h0 O- O/ B

- y( ~, P$ [  u% m: r有d似iphone5概念圖

影相輸俾i5喎,唔知佢舊電係咪都一樣輸俾i5?

好正,今日去衛X出咗廣告,但係未有時間。。。

$ Y# C, f5 n1 E( Q- y3 q

3 C" d. y* S9 diPhone 5 用家表示有性趣 !

呢部野堅正!

幾靚仔

playboy88 發表於 2013-3-30 15:11 4 L" @5 ^  E' W5 }' [. E5 v! Y, s
我都希望HTC可以重振聲威, 可以三分天下
; T* ~, t- Z6 B& p0 Q% N6 m
話晒,htc 都算係國貨,) S( T' H& I: Z" F! W. U2 `
始終有d感情!

外形好過三叔部s4多多聲

型仔希望佢咁鑊可以幫自己脫険啦!