[手機/平版] (轉載) 獨家:金屬機身HTC One零售版評測

回覆 讚好 不讚 使用道具

SexAddict 發表於 2013-3-30 22:42 / f9 g5 n3 z/ C8 _% h" M$ X0 j" n
我覺得呢部機嘅外型好吸引,我諗攞呢部機出街,收視率應該唔錯
1 x& h) n+ A8 U. V
冇錯, 當成街都拎住連任何人都分唔到你係S3定係S4既時候, 拎HTC ONE出街, 優越到呢....

張家輝 發表於 2013-3-30 22:49 0 U# E8 @5 S( G
逢係新機都有一定收視既~

# s% X: d# v$ ~* }  n0 c0 Z但佢唔似三叔D機咁,部部設計都差不多

playboy88 發表於 2013-3-30 22:50
; V3 e# R, ~, S: ^+ [3 p! n冇錯, 當成街都拎住連任何人都分唔到你係S3定係S4既時候, 拎HTC ONE出街, 優越到呢.... ...

/ b: D! u. _6 L* i, d1 v$ p$ [9 ?  A但唔知系統穩唔穩定呢 ) ^! R- S" }+ p* e! W
因為未用過HTC

機身外觀都好吸引  真係買得過  

回應 playboy88 #45 的帖子& p; a; @) K2 }  A

9 f: _" h$ T! T, V啲sales都末知幾時翻

睇落幾正, 啱先有個fd 想換機, 又多一個選擇

looks very promising indeed, especially the browsing time and the ultra pixel camera...just hope it's not another disappointed device like ONE X/XL

SexAddict 發表於 2013-3-30 22:56 ( _+ n; X2 g; E
但唔知系統穩唔穩定呢  5 r5 u- E7 [) J# |) o: C
因為未用過HTC

4 J; ~+ Y+ y, A5 G! n4 e8 L4 R/ {我長期用開佢既機, 操作穩定, 絕少HANG機, 早代部份機曾有間中發熱情況, 去到ONE X開始已經冇呢個問題, 信心保證, 話我打手都好, 真係好好, 如果以三叔成日壞機HANG機同佢比較, 比例應該係20:1

1403neil 發表於 2013-3-30 23:24
# W5 w0 l; D4 B- E機身外觀都好吸引  真係買得過
( c, m" {4 c7 ]: s2 U
今年最受注目就係HTC ONE, 又正又型

qqger 發表於 2013-3-30 23:44 9 v# D6 b3 N: N
回應 playboy88 #45 的帖子
0 c: ]) Y9 S/ R8 L# n1 p& |2 |5 {/ L+ \$ h  e) }
啲sales都末知幾時翻
) ]+ H* P& |3 e* X$ i, n8 Z
如無意外4月底前發售

SGalaxyS 發表於 2013-3-31 01:36
% i- D( ]& f, t+ R6 clooks very promising indeed, especially the browsing time and the ultra pixel camera...just hope it' ...

! v! o9 d  T: i. l2 k- _我都用緊ONE X/ONE XL, 冇咩問題喎, 影相又靚, 音色又好, 頂多話用電快, 不過佢出左個新UPGRADE之後增強左電力持續力, 而且用得SMART PHONE用電都多, 帶定尿袋出街就一定要架啦.

事後孔明 發表於 2013-3-31 00:22
& A) m6 n$ V* y6 B9 [0 H7 e睇落幾正, 啱先有個fd 想換機, 又多一個選擇

" B! [/ \' T  U介紹多D人用啦, 我係HTC FANS都唔想成個MARKET都係三叔玩晒, 而且係成日HANG機等候維修超多人既三叔...

有埋充電器

想支持刀唔得,禾部g未爛

parma 發表於 2013-3-31 17:03 3 }) M9 x* V7 D
想支持刀唔得,禾部g未爛
: S( z7 d$ \& h/ Q# ?1 q
有心就好好, 我都只係盡棉力推介

HTC One睇落都幾好...又型...換新機諗得過

ming0508 發表於 2013-3-31 20:39 ) u( _7 p! u' D! G' Q4 @
HTC One睇落都幾好...又型...換新機諗得過

" [% d6 I# r. X2 E7 {4 a$ y0 y直頭外型內涵兼備啦!

SexAddict 發表於 2013-3-30 22:53 ; s" e- H$ H6 t
但佢唔似三叔D機咁,部部設計都差不多

! ]: L6 \# m# j+ u' W5 Q 雖然係~ 但係一心鍾意3叔既人咪會以羨慕既眼光去睇3叔既新機款囉~

Like 佢個雙揚聲器設計