[手機/平版] (轉載) 獨家:金屬機身HTC One零售版評測

回覆 讚好 不讚 使用道具

但唔知系統穩唔穩定呢

真係想盡快將部XPERIA換鬼左去

enzo55 發表於 2013-4-1 11:20 ( h! P8 }9 A! f2 c. A
但唔知系統穩唔穩定呢

# B/ C# w$ m* f5 X* [* A1 Q( s相信我, 佢係最少hang機最順暢既手機公司, 我敢講只有LG質素可以接近佢

800men 發表於 2013-4-1 11:23
5 k$ c: B3 J) F真係想盡快將部XPERIA換鬼左去
2 x) \  n5 g! c% D" n9 u+ C: O% m
等HTC ONE出左之後即刻trade左佢啦

似唔錯

几靚...但都係出咗街...等多啲人俾評價先諗諗

800men 發表於 2013-4-1 11:23
8 U% c! w' I, X! I5 u% H1 I  x/ b真係想盡快將部XPERIA換鬼左去
. X, U. \1 ?/ b: y
你部係XPERIA乜野呀 ? 發生咩事 ?

講真HTC ONE 既正面有D似IPHONE 5 既背面
) H( _9 q/ b) @: _5 J1 t& u不過幾令既2 w( P- H' y1 C( T7 T

張家輝 發表於 2013-4-1 16:37
- U7 L1 Y, w, F5 T: ]: p. _你部係XPERIA乜野呀 ? 發生咩事 ?

3 s: j7 \6 w( `超級食電怪, 響SONY個FB全世界都聲討同一樣野...

幸運的人 發表於 2013-4-1 16:51
9 a& H+ I7 m& N講真HTC ONE 既正面有D似IPHONE 5 既背面
2 U6 h: T! n. s2 D不過幾令既

9 s$ w$ ?5 T/ H0 P- [我都有D覺, 整體都幾CYBER架

playboy88 發表於 2013-4-1 18:44
1 l4 R0 h5 ~) R4 {超級食電怪, 響SONY個FB全世界都聲討同一樣野...
2 Y) H' x3 H9 W" A
任何一款XPERIA都係咁 ?

呢款 HTC 機都幾有型, 唔知可唔可以令市場對 ONE 系列改觀 ??

張家輝 發表於 2013-4-1 20:42 3 S% P0 a% m. r  Q7 ?2 m
任何一款XPERIA都係咁 ?
% G# X* ^' O( b9 |6 ^2 U( S
基本上係, 不過尤以Z為甚....

Wanbaolung 發表於 2013-4-1 23:27
. T  ~/ c  d( c% w9 ~呢款 HTC 機都幾有型, 唔知可唔可以令市場對 ONE 系列改觀 ??

" w; w* R) F, Z. ~1 A希望可以啦, HTC都希望靠佢返身架, 大家支持下啦

playboy88 發表於 2013-3-30 12:32
+ G% a" E  g8 f" o" ?% j4 l新浪手機訊3月26日,新浪手機從英國購得HTC One零售版本,這款金屬機身、全新設計的HTC手機在MWC一周前發布 ...
: a/ W$ E0 r& S% W# L! C, P5 b
極感興趣。

外觀正面有點似IP5
! L! V& w9 W9 y$ c/ `; V薄身,大MON,都係現時大勢所趨1 l9 G* _2 x! s, g
反而我覺得HOME鍵係右邊.會唔慣6 C4 A+ q* [! |
同Xperia Z 比.感覺輸了不少

HTC 加油,做好去

香港還沒有公佈零售價,如果不超過5千售價的話,我還是蠻有興趣的,因本人太座即將生日。

張家輝 發表於 2013-4-1 16:37
/ Y  X( b; h8 j6 d+ R; s你部係XPERIA乜野呀 ? 發生咩事 ?

; P' F7 O8 o4 U! G3 }我部XPERIA X:
% S; k, G5 I: ]5 I  \* Q, R# Z(1) 太食電
2 o, S- D  K* P8 s/ j6 J' i(2)不能封鎖來電者
4 W" B8 d1 X  @2 e2 r! v(3)聽mp3竟然會間中跳線(太過份了)
$ L3 W: r7 u& s) i(4)對焦遲緩
* F/ o' s( K1 Y+ s3 T! V6 n(5).......: B- w$ v% e8 q9 E) y

$ s5 `; L% g* u  I" [( K7 V' Z3 f& g! B6 B! O5 a) a
補充內容 (2013-4-3 10:55):" U! ]; P, ^7 C% B' q
係 XPERIA V 至啱! 之前打錯了...