[手機/平版] (轉載) 獨家:金屬機身HTC One零售版評測

回覆 讚好 不讚 使用道具

死神的右手 發表於 2013-4-2 10:39
, t5 I; `, g8 z  ]# g外觀正面有點似IP5, k7 O, w4 C2 u9 O, B+ w0 f
薄身,大MON,都係現時大勢所趨% z- ?  P) \  C: C
反而我覺得HOME鍵係右邊.會唔慣

9 \6 w6 H) E# dXperia Z 用過你就會後悔, 超食電, 上SONY FB睇下就知有幾多人中伏, 個個放都放唔切, HTC ONE真係唔差架.

laoqi 發表於 2013-4-2 12:32
  X+ p$ g% T9 y$ i+ l4 ^香港還沒有公佈零售價,如果不超過5千售價的話,我還是蠻有興趣的,因本人太座即將生日。 ...

0 T0 z2 `, o& t6 e: S1 Q* w聽講要5298, 不過都考慮下啦

800men 發表於 2013-4-2 13:42 1 p; s+ k' e" y/ Y, G+ ~) m
我部XPERIA X:
. s3 {+ o. q( ?# J: y/ T. M6 t3 Q9 J% S(1) 太食電/ H+ R) |( @* @& l7 h; h! j( Y
(2)不能封鎖來電者
2 f, f% P! B, \- r
SONY真係唔掂, 還需努力

張家輝 發表於 2013-4-2 13:55 - u  _- u4 ]+ q& w
咁多不治之症...... 換得~

8 P5 c! Y0 k3 [) n! c所以好多人部SONY放都放唔切...