[樓上骨] 邊位姐仔嘅前列腺推拿最得?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題! 歡迎師兄介紹!
我試過旺角好爽果個,感覺一般,佢都係揼好D。
pedestrian_a 發表於 2013-4-4 18:20
如題! 歡迎師兄介紹!

禾都想知!
我都想真真享受下
我都想知.
咁耐以嚟, 試過三四個, 冇個特別好.
禾都想知+1!
真正懂得的有如鳳毛麟角,大部份都只是濫竽充數吧了。
回應 pedestrian_a #1 的帖子

This one seems to know what she's doing:
http://sex141.com/zh/15832-%E6%9 ... 9D%8F%E5%85%92.html

Worth a try
回應 A050 #10 的帖子

and her pictures look good too, thanks ching
懂得的又色情免問,想試下效果如何又不成!
講真個句,裸着身被佢摸,無反應個位真係有問題!
回應 pedestrian_a #1 的帖子

我都想知

如果十分滿分,0分係唔識扮識:

姐姐 / 前列線 / 骨技 / 痛楚度 / 相貌
黃竹街 出現過三四個月o既 小鳳 / 8.5 / 7 / 3 / 7 近四十美艷
油麻地 Jojo(現佐敦) / 8 / 8 / 10 / 6 近四十肥女
佐敦 Jess / 8 / 8 / 3 / 2 四五十,一坐山, 巨乳
大May / 7.5 / 8.5 / 4 / 2 四五十師奶
細May / 7.5 / 8 / 2 / 6.5 三十幾中女,算ok
SSP Bi Bi / 4.5 / 8.5 / 2 / 5 三十中肥妹
SSP 晶晶 / 4 / 8.5 / 2 / 6.5 三十中,算ok
我試過福樂水仙都唔錯~
回應 chanstv #14 的帖子

Quite detail and useful information, do you try all the BG?
回應 BB55699 #16 的帖子

寫出黎果d都試過。其他唔識扮識果d唔講啦

不過已經搵唔返小鳳
回應 chanstv #14 的帖子

其實按前列線係點樣按 ga ??
回應 lenovo567 #18 的帖子

個個姐姐手勢唔同。不過大部份都係由袋底附近摸d管出黎,順勢推。
jojo就會多埋入菊門,由菊門刺激。
回應 chanstv #19 的帖子

如果入菊門,會係入幾深 ga ??

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:37