樓主: pedestrian_a

[樓上骨] 邊位姐仔嘅前列腺推拿最得?

回應 lenovo567 #20 的帖子

佢就插佢隻手指公咁深
淨系試過JoJo,已夠皮………
回應 chanstv #14 的帖子

多謝師兄詳細表述。

師兄,容許我稱呼您為前列腺推拿之鬼!
chanstv 發表於 2013-4-5 10:00
如果十分滿分,0分係唔識扮識:

姐姐 / 前列線 / 骨技 / 痛楚度 / 相貌

請問有無試過阿賢的泰式前列腺按摩?

多謝提供有用的資料.
回應 魔鈴娘 #15 的帖子

she is good. she is my favourite since 3 years ago in TST. I find her at least once a month even i am busy.

She is also my cup of tea... = )
回應 BB55699 #26 的帖子

小弟揼骨筆直有限.暫未有緣與阿賢相聚
魔鈴娘 發表於 2013-4-5 10:02
我試過福樂水仙都唔錯~

請問大小May在何處尋到,請 pm

油麻地 Jojo(現佐敦) / 8 / 8 / 10 / 6 近四十肥女   

可以比個contact 我嗎?以前油麻地穩過,想穩翻佢“复診”。
回應 chiuyan1 #31 的帖子

已PM師兄.
隔離台好似有ad

不過佢手勢同以前唔同左,五年前dup+hj+玩樂式前列腺
三四年前開始前列腺手勢好左,半痛型
幾個月前再去...痛到爆
師兄,三思呀
回應 xx123 #30 的帖子

已PM師兄.大may 通常朝10晚7.細may約到就晚11都得
chanstv 發表於 2013-4-5 10:00
如果十分滿分,0分係唔識扮識:

姐姐 / 前列線 / 骨技 / 痛楚度 / 相貌

油麻地JOJO 相貌都有6...???
好耐冇搵佢... 可以而家瘦咗又靚咗...
chanstv 發表於 2013-4-5 13:47
回應 lenovo567 #18 的帖子

個個姐姐手勢唔同。不過大部份都係由袋底附近摸d管出黎,順勢推。

JOJO 我試過... 仲有邊個會摸D 管出嚟?
我知阿賢有做過, 其他就唔知.
BB55699 發表於 2013-4-6 02:20
請問有無試過阿賢的泰式前列腺按摩?

有, 佢會按D 管...
多謝提供有用的資料.
Tried JoJo.  .........she is the best one.  
呀賢就試過佢中式, 佢話細佬大件好難做泰式...

但細佬試另一個玻璃就幾OK, 唔識咩叫好, 但佢真係按下面, 袋底推, 好神奇地明明好攰, 都俾佢推硬左...
回應 funnyboy0112 #39 的帖子

"佢話細佬大件好難做泰式"

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 01:35