樓主: pedestrian_a

[樓上骨] 邊位姐仔嘅前列腺推拿最得?

師兄的感受,我都好認同,她雖並非正宗,但效果好明顯,而且她手骨幾好
推前列腺最拿手系邊個我唔知,但玩雀高手我就試過有幾個,但都是只有佢玩你只雀,不準你手多.深水涉有兩個,太子和油麻地都有一個.
回應 calvin189 #42 的帖子

.........can advise us who ma?????
Longhair 發表於 2013-4-8 19:45
Tried JoJo.  .........she is the best one.

ching, do you mean the jojo in TST or Yau Ma Tei?
pedestrian_a 發表於 2013-4-8 23:31
ching, do you mean the jojo in TST or Yau Ma Tei?

Jo JO 是在左敦華豐十樓,她才最正宗及有效
calvin189 發表於 2013-4-8 21:27
推前列腺最拿手系邊個我唔知,但玩雀高手我就試過有幾個,但都是只有佢玩你只雀,不準你手多.深水涉有兩個,太 ...

請師兄指教
回應 ed1234 #45 的帖子

係咪老架?? JOJO
funnyboy0112 發表於 2013-4-9 22:57
回應 ed1234 #45 的帖子

係咪老架?? JOJO

她可算是老師父,但主要是醫你身體,你健康便可找幼幼
這主題討論很實用
ed1234 發表於 2013-4-10 01:19
她可算是老師父,但主要是醫你身體,你健康便可找幼幼

i couldn't agree more!

i read before, some brothers get a proper massage first, then find a hot chick nearby... that's a very pro way of doing it
回應 ed1234 #48 的帖子

Ad 內說她是國內泌尿科專業,如屬實其技術應可信賴,不過要核實並不容易,須知國內專業資格太多流料,証書假可亂真,師兄自求多福,免招損失。
可否PM大MAY
THANKS CHING
回應 chanstv #32 的帖子

我係三年前穩jojo 既。我本身左邊粒蛋蛋有痛。距鏈落去就當然更加痛到爆! (我平時好忍得痛噶。不過一到左男人最痛既位置就真係舉手投降大嗌。嗌得好大聲添! ) 我嗌痛詎仲比多兩分力去搾粒蛋蛋。當日六點幾TVB播緊..... 爆丸...... 又痛又想笑。真係玩死自己。
回應 f92bux #53 的帖子

已pm,查收
上週終於試了灣仔電約阿芬痛症推拿,係有料到,她有的是技術,懂按前列腺有關穴位,還教我做有關按摩運動,每天練習。她又懂通袋的管,因為有塞所以是痛,通完就舒服晒,之後發現小兄弟是恢復年輕時的狀態。
我都想知,因我係骨精。
回應 ed1234 #56 的帖子

CHING 可否PM阿芬的地址給我. 謝謝 !!
回應 pedestrian_a #1 的帖子

香港好少, 但深圳有d唔錯。
thanks for ching recommendation must try once

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:45