樓主: pedestrian_a

[樓上骨] 邊位姐仔嘅前列腺推拿最得?

thanks for ching recommendation must try once
thank you
thanks for ching recommendation must try once
回應 chanstv #14 的帖子

係大陸試過真係搵唔返係香港,師兄可以PM我佐敦Jo jo試試。
回應 pedestrian_a #1 的帖子

我都想知~~~
咁多位師兄,
佐敦JoJo我都係兩年前無意中係網上見到師兄贊佢做前列腺推拿有用,
我先至搵佢幫手,好老實第一次真係好痛,我仲記得攪掂走出門口嗰一刻,
我話過以後唔會再嚟,又痛又無嘢攪,邊有諗到我之後仲會定期覆診呢?
嗰時其實我係因為有前列腺炎我先至搵佢,睇醫生洗咗好多錢,最後都無幫助,
我先至諗住幾大就幾大”死馬當活馬醫“去試吓,你話之後好番晒就無可能啦,
好番7788就真係有,宜家出面嗰d摸摸吓打飛機真係唔啱我啦!
有問題大家再交流啦 ^.^
推前列線試過一次,成隻手指公推入屎眼,老實講入果下好爽,但之後抆出黎果下個感覺好似瀨屎咁,所以試過一次就算

竟然冇人試過尖沙咀華源大廈D姐仔?個個都有寫前列腺㗎喎
moke 發表於 2013-4-14 18:20
咁多位師兄,
佐敦JoJo我都係兩年前無意中係網上見到師兄贊佢做前列腺推拿有用,
我先至搵佢幫手,好老實第 ...

我都好欣賞這位師父的功夫,治療腰痛十分有效,一按內邊前列線就鬆了,好快見效,其它無人可以做到這功夫
有些USB話識按前列腺,其實大多是濫竽充數,如前列腺真的有問題,還是看正式醫生為佳,自己的健康要緊嘛。
今日都想上去搵jo姐"例行檢查",但沒開門,應該出外未番。。。。。。。
回應 dnmgch #71 的帖子

咁多師兄都讚JoJo功夫好,看來要親自領略一下。
可否PM
油麻地 Jojo(現佐敦) / 8 / 8 / 10 / 6 近四十肥女
佐敦 Jess / 8 / 8 / 3 / 2 四五十,一坐山, 巨乳
大May / 7.5 / 8.5 / 4 / 2 四五十師奶
細May / 7.5 / 8 / 2 / 6.5 三十幾中女,算ok
的資料,
THANKS 師兄
dnmgch 發表於 2013-4-15 00:12
今日都想上去搵jo姐"例行檢查",但沒開門,應該出外未番。。。。。。。

Jo 師父在星期日放假
回應 lohopui #59 的帖子

深圳邊度呀, C兄?
good post here, keep the name to follow, thanks
回應 bbverygood #75 的帖子

之前試過宏昌真系唔錯d女就無甘後生, 而家深圳好多大場都有,所謂前列腺排毒, 不過就要撞手神, Thx!
回應 chanstv #33 的帖子

大may .細may請 pm
魔鈴娘 發表於 2013-4-5 10:02
我試過福樂水仙都唔錯~

試得唔多,覺得水仙都ok
其實前烈線係咪比較中年/老年既病?
年青既係咪比較小?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:19