[手機資訊] Amoi 夏新 N828

火.. [複製鏈接]
回覆 讚好 不讚 使用道具

清5清?會不會自己細聲對方大聲 ?

(~^0^~) 發表於 2013-4-20 04:22

通常都會有呢個問題~ 因為對方聲音係內部錄音, 自己把聲就好取決於當時身處既環境~

(~^0^~) 發表於 2013-4-20 04:22

一般清...可接受
自己細聲對方大聲...係有但唔算巧差...ok la....非常贊同輝版既說法

4核雙咭喎~

張家輝 發表於 2013-4-20 13:15
通常都會有呢個問題~ 因為對方聲音係內部錄音, 自己把聲就好取決於當時身處既環境~ ...

我部好撚老實就64聲,對家6,自已4,可接受,以前用 apps down no 果 D 完全垃圾!

7K 兄有冇相 & 高清片睇?快門快嗎?安兔有幾分? (~^o^~)

回應 7k7k #1 的帖子

有無試過定位及GPS, Google Map,因為大陸手機不會安裝 Google package,因我用僅部華惠U8825d
,用唔倒 GPS 定位(Google Map) Locate 唔倒 位置,但係我部ZTE V970,用左XDA Rom,甚麼功能都用到, 淘寶買都係HK$800,好底用

(~^0^~) 發表於 2013-4-21 22:44
我部好撚老實就64聲,對家6,自已4,可接受,以前用 apps down no 果 D 完全垃圾! ...

我dl過唔少, 全部自己把聲係螞蟻傾計聲囉~

gabmen 發表於 2013-4-21 22:50
回應 7k7k #1 的帖子

有無試過定位及GPS, Google Map,因為大陸手機不會安裝 Google package,因我用僅部華 ...

Google package禾已安裝左, Google Map....刀正常用緊。
部ZTE V970 照汰規格刀算ok... 4.3英寸、3G、双核1G、單摄像头: 500万、双卡双待、主屏: 960×540像素、12年7月上市...

回應 (~^0^~) #188 的帖子

跑安兔兔有13600至14060分,平均有13800分左右,性能對比同Nexus10非常接近.
相機快門一般....以大6机刀算唔錯....當然同大牌子既机比較仍有距離,
頂樓下半部附有相...
17.拍攝手机播放mytv既劇集
18.拍攝電視机既高清台
20.拍攝手机播放既影片~一路向西
12.拍攝手机播放既影片~低俗喜劇(相片內既波紋由相机拍攝角度引起)

7k7k 發表於 2013-4-22 12:54
回應 (~^0^~) #188 的帖子

跑安兔兔有13600至14060分,平均有13800分左右,性能對比同Nexus10非常接近.

咁都幾高效能喎~

張家輝 發表於 2013-4-22 14:46
咁都幾高效能喎~

效能方面刀算滿意....大6机千零蚊....希望部机用到10~12個月啦

7k7k 發表於 2013-4-22 15:04
效能方面刀算滿意....大6机千零蚊....希望部机用到10~12個月啦

千零蚊有咁既效能, 好好啦~ 用到一年當有賺添啦~

回應 7k7k #191 的帖子

總知性價比贏曬,ZTE V970, 比個仔玩,機表面沒有ZTE LOCAL ,人地唔知mud野牌子

I 都話國產機勁架啦 ! 就是那些食古不化的死唔信
價格算抵用啦 ! 其實同好多產品一樣都不是貴在機身 ,而是貴在品牌上
例如VL某些手袋 , 全人手做 ,真皮啦 , 獨一無啦 ! 成本不到$4000, 但賣萬狗播 ! 大部份就是品牌價啦

fk2004 發表於 2013-4-23 00:31
I 都話國產機勁架啦 ! 就是那些食古不化的死唔信
價格算抵用啦 ! 其實同好多產品一樣都不 ...

抵5抵用....要汰吓部機用到幾奈至知....冇貢大期望可能會用得爽d

gabmen 發表於 2013-4-22 22:52
回應 7k7k #191 的帖子

總知性價比贏曬,ZTE V970, 比個仔玩,機表面沒有ZTE LOCAL ,人地唔知mud野牌子 ...

唔知乜牌子好多時都係一個賣點~

回應 alfredku #167 的帖子

有行貨咁正

風月閒人 發表於 2013-4-29 10:30
回應 alfredku #167 的帖子

有行貨咁正

千6蚊, 瘋摘有售~