Melbourne - Top Of The Town

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

寫過Sydney  http://141hongkong.com/thread-641263-1-1.html

今次寫簡短Melbourne報告

係Melbourne CBD有間叫 "Top Of The Town" , 膽粗粗零晨2am走去一試 (果便零晨好靜, 條街無乜人).

當然臨去Melbourne時已做定功課, 所住hotel係呢間野附近.

邊行邊打電話去問, 歡唔歡迎Chinese, 可唔可以用Credit card, both welcome! ( Credit Card收少少charge)

因Melbourne係個trip既第2站, 仲有2個地方未去, 想留返d cash係身.

地方方紹
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Official Website
http://www.atthetopofthetown.com.au/

入到去一d都唔知雞竇 or馬攬!!!

裹面有sofa, bar檯, living room, 桌球檯...etc 同一班唔同種族女女, 有金頭髮, 黑頭髮(非Chinese, 似捷克果便)係度傾計, hea...  似clubbing 多過叫雞
回覆 讚好 不讚 使用道具

正題, 大家關心既流程..

入到去你可以walk around, 飲下野(Free drink), 睇下女, 同d女吹下水順便揀你既女. 揀o岩去中間cashier比錢, 跟住上樓上房.

Price
1/2 hour – $160
3/4 hour – $210
1 hour – $250
例牌如果kiss要加錢, fingering要加錢.

我就揀左個金髮女上樓, 我去果間房超大, 我估有2-3佰呎.

同佢傾下原來佢黎自sydney then 我地做愛做既事. 跟住攰住咁返hotel. XP

其實呢2個report係同d新扎ching講, 果便叫雞唔使怕, 唔同香港馬攬果d古惑仔咁, 咪受香港影響.

路係自已行出黎, 放膽去見識!

多謝bro提供

回應 Kaspar0707 #6 的帖子

Thank you very much, ching!

All you are welcome.

( 有分加下就好喇 )

All you are welcome.

( 有分加下就好喇 )

澳元對港元一對八
嘩!貴咗啲喎!

ching, did you try any other in Melbourne?

回應 devilb #3 的帖子

How much for the entry fee? All girls are same price? shower in room?

回應 petter #13 的帖子

no entry fee, if u don't like can just walk out
i think all same prices, but additional services might vary
yes shower in room
await ching report  

bussy 發表於 2013-4-24 23:04
回應 petter #13 的帖子

no entry fee, if u don't like can just walk out

Yes! Thanks for the reply.

Seem you visited this place

去South Melbourne啦,大把雞竇係附近,Top of the town價錢就真係top嘞。

G1Jockey 發表於 2013-4-28 22:47
去South Melbourne啦,大把雞竇係附近,Top of the town價錢就真係top嘞。

south melbourne 食亚洲囡囡居多咯,top of the town 多d正宗金絲猫食

回應 gigi88 #17 的帖子

呢个我都知,鬼妹俾多少少钱屌屎忽都得…

回應 devilb #1 的帖子

good info..must try thx mate

G1Jockey 發表於 2013-4-30 22:03
回應 gigi88 #17 的帖子

呢个我都知,鬼妹俾多少少钱屌屎忽都得…

真的?邊條鬼妹可以玩anal先?pm the name to me,please....many thanks