[手機/平版] 小米2S 開箱 齊分享

回覆 讚好 不讚 使用道具

我係分身 發表於 2013-4-30 16:23
8 s+ }, g! D5 T冇得比, ONE O既外型又另外一回事
2 O: e: g. A  r. Q8 L
無啦,講外型ONE羸哂8 v! F/ A) G3 F& w& r
我只係想知部機既速度、流暢度) N6 ]' |( P* I" ?

雞虫大支 發表於 2013-4-30 15:46
* m2 w( i+ ?. X) N* z! i我覺得值

0 T% P3 o- n, q" V7 W8 }0 o3 Y* }) i; G我覺得800相機都夠啦, snapshot啫9 G. _2 |: H2 Z
存量我都唔駛咁多
8 [8 ]" G1 e$ v1 S$ d8 q' r" Q所以我唔覺值囉

雞虫大支 發表於 2013-4-30 16:25
8 Z  x, W1 W% M) @9 }6 {2 T無啦,講外型ONE羸哂
( }2 I+ ]* g, b5 T4 ^我只係想知部機既速度、流暢度

& y; z6 Q" S* e5 z依家只有DEMO
; O9 H, L9 E& y1 T, H可以去試下
" y; A$ Y. Z1 l( @, }( B不過一攞上手就真係唔想放底

我係分身 發表於 2013-4-30 16:20
/ P0 R' i$ G/ s9 d+ r講真兩部機係冇分別 (速度, 同易熱問題), 如果你覺得攞住部三叔出街會型D我建議你買S4, 但對於我黎講2部 ...
, [0 |7 E/ _2 n8 \! O: G* i
爭3千喎, 三叔個名唔值咁貴呀

lawson. 發表於 2013-4-30 16:30 & K" `8 H' m* c4 G1 p4 j
爭3千喎, 三叔個名唔值咁貴呀
- P: N$ h2 d7 S8 R0 k% P1 T6 C9 `
依家有好多O靚仔當佢係神咁

我係分身 發表於 2013-4-30 16:33 4 h, Z3 F2 Z1 y, s
依家有好多O靚仔當佢係神咁
$ E, F! x$ C7 E
阿婆個名可能值啲
; h6 W1 h6 [9 g0 d( |- `三叔真係唔值

我係分身 發表於 2013-4-30 16:30
$ W  J. }2 A7 |: E9 Y# l) X依家只有DEMO
. }8 b; Y. B- e& z/ ]; I7 Q可以去試下
4 ?. ?1 `/ h, F; [不過一攞上手就真係唔想放底

3 B9 Y! u  L& }* Z2 O& t' u9 }我就係拎過上手,真係唔錯!

雞虫大支 發表於 2013-4-30 18:49 ; M6 U* U: w: v6 ?0 n
我就係拎過上手,真係唔錯!

& h) T( v4 x! V( I3 T" b岩岩走去吹佢幾時有機......唉佢地話最快都要5月10號先有銀色出.....我部黑色仲要再等多個星期 ONE仔呀我等你等到9都長埋呀

我係分身 發表於 2013-5-1 00:46 % R: L8 ^1 D: e( t7 u. G4 d, V$ o
岩岩走去吹佢幾時有機......唉佢地話最快都要5月10號先有銀色出.....我部黑色仲要再等多個星期 ONE仔 ...

9 D7 V8 o; x5 {: _" d5 q4 I, M你就想啦,9都長埋

雞虫大支 發表於 2013-5-2 16:46
# g0 X5 R5 X* n! Q- W( q你就想啦,9都長埋

" A' W' }- r5 @7 Z, B9縮就有佢份

我係分身 發表於 2013-5-1 00:46 " i* A3 D9 x* r. L  k
岩岩走去吹佢幾時有機......唉佢地話最快都要5月10號先有銀色出.....我部黑色仲要再等多個星期 ONE仔 ...
9 o: I9 D' ?" d; ]' u6 N
黑色靚仔D嗎 ? 我未見過黑色係點~

lawson. 發表於 2013-4-30 11:23 8 ^; n- f# Y1 n/ i% m
差500, 多16g同相機好啲
1 W" }  d& |, ~# _# g% C. G4 D$ N值嗎?

8 N5 E7 P# i3 P( D; {唔係差太多,買個好少少嘅config我覺得值

張家輝 發表於 2013-5-2 17:46 3 |( T- J* D) K7 ^- Z1 Y. |
黑色靚仔D嗎 ? 我未見過黑色係點~
5 R+ ^7 Y, I9 U4 ]
Black is very cool

SexAddict 發表於 2013-5-2 20:15 4 {+ M* @$ F, ?" z; I
唔係差太多,買個好少少嘅config我覺得值
( u% P6 \# w/ T. d( _6 G, F
乃啲大錢人梗係咁講啦

lawson. 發表於 2013-5-2 21:12
( f# k! N. L2 X9 j乃啲大錢人梗係咁講啦
: J# x3 j% T5 M8 [, |( M
I am a poor guy

lawson. 發表於 2013-5-2 21:12 ' C* |( n6 B0 B9 ?9 f
乃啲大錢人梗係咁講啦

& h' f/ z+ D2 ~4 C3 h4 ]; iJust checked, the difference is $400 only

SexAddict 發表於 2013-5-2 20:45 1 a4 Y, i6 K: {! m" N+ }" I3 i
Black is very cool

/ R9 _( y4 m* Y) N# J% j5 a 有冇圖睇睇點型法 ?

期待32G出

我一直想買32g版本,可是左等右等仍然沒有正式開售日期。唉。