[手機/平版] 小米2S 開箱 齊分享

性價比超高,安兔兔跑分僅次於S4
回覆 讚好 不讚 使用道具

kingvos 發表於 2013-8-18 10:42 ! P3 k; A8 y1 d4 d
性價比超高,安兔兔跑分僅次於S4

& y& \* _! _9 ]% }* N  c8 q3 H S4 而家話冇人買~

回復 我係分身 #1 的帖子
' E( C/ k& [- \
) K. |! ~7 w& O6 i  q感覺厚左D,不過以前用過Meizu 唔錯,小米應該唔差

trancense 發表於 2013-8-20 18:43 + e3 l* }9 c3 |. F7 ^4 I; r7 l
回復 我係分身 #1 的帖子) F: C- F' b! I5 v$ ?4 Q

2 S# Q8 ~8 w+ [4 ]7 B感覺厚左D,不過以前用過Meizu 唔錯,小米應該唔差

/ J4 L, N8 u7 ]3 Y 又有人會話小米好過魅族~

小米好手機

7 k& l- C! }% z% a: w唔少人都有相同總結, 咁你又有咩原因而作出呢個總結?

香港旺角專門店有無得賣呢

fd-lkt 發表於 2013-8-28 17:50
9 ^; E. O% }" e6 X香港旺角專門店有無得賣呢
% R' Z9 o; K1 n4 b
邊間專門店 ?

回復 張家輝 #108 的帖子' G% B' {& v1 {: A8 j* e) F

7 b3 @! P2 E) Q9 j7 y. e. O; i8 z唔好意思 記錯咗魅族果間

fd-lkt 發表於 2013-8-29 19:48 - y$ i( O1 v! d; J& p' T3 E
回復 張家輝 #108 的帖子; S# F+ ?8 S- t, ?
% l, S1 X# ^- Q( {$ Y
唔好意思 記錯咗魅族果間
2 A3 H, c- w" y2 h) B
唔怪得啦~

回復 張家輝 #110 的帖子- [. u4 a) a. @6 @" Y
; {0 s& g  w. w8 d' L! F
深水埗,福仁商場高登電腦對面/你可以找找

waiwaiyick 發表於 2013-8-29 22:09
9 x4 y6 ~' P9 w/ @3 {5 p7 A回復 張家輝 #110 的帖子
$ z/ L+ ^- m/ l; M1 B$ B/ V, z( }$ L) q  z" t- c
深水埗,福仁商場高登電腦對面/你可以找找

: M0 y% I4 O4 G 果個入面黑蚊蚊既商場......

係呀'過早排佢裝修過好似光猛左D

回復 張家輝 #110 的帖子' {: a7 S) [! ^# t( E2 L
& b1 e; T, @$ v6 T- V
其實小米定魅族好用啲呢

fd-lkt 發表於 2013-8-30 00:47 % H) T- L3 |8 d" z0 `
回復 張家輝 #110 的帖子( d4 B" K( m5 l" f0 x% i8 {
/ N& o  S. G; Q" R6 g) H- W$ D  T
其實小米定魅族好用啲呢

0 J; o1 f9 w8 q) j 其實我估差唔多架咋~

回復 張家輝 #115 的帖子
! ^- {: P+ k) F: I+ ]  E5 ~* L1 k6 @3 A
我有同事用過魅族 啲電用得快過s3同s4

fd-lkt 發表於 2013-8-30 14:16 % U+ G2 f' e% X* N1 b
回復 張家輝 #115 的帖子/ P# D$ K* y6 [$ n* j
/ n" W" \% f& E. A# y  ]8 j
我有同事用過魅族 啲電用得快過s3同s4

9 w3 \) c, o6 e- F4 g' S/ H 小米都有過類似劣評~

回復 張家輝 #117 的帖子
( r- W! U' ?) v3 I4 u8 e  X3 G
% n) e  g' U) z6 s天下烏鴉一樣黑
0 ^' g$ r+ h/ O& O8 [" `! g! L不過我覺得小米有進步 起碼有得換舊大碼電

回復 張家輝 #119 的帖子7 S1 y" v5 O  W* z# o

) \% K, R5 `9 k7 h* k我唔介意厚咗 因為碌2都好大部