[手機/平版] 小米2S 開箱 齊分享

waiwaiyick 發表於 2013-9-10 21:59 8 b5 l2 U0 y& \8 i0 s$ t. r" |
我就成日都冇多餘錢啦,剩下小小都比埋D女女揸乾了

' X* S! K9 h0 `7 S! `! N 女女揸乾你D錢定咩呀 ?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 張家輝 #141 的帖子
  D" o. h1 o0 M+ r
9 B  i" [7 `0 Y3 a& h6 Z! I' o我地D草根蟻民,那來甘多錢比女揸呀,只係慳慳埋埋搵囡囡鬆一鬆啫,呀家輝兄不要取笑我吧!

waiwaiyick 發表於 2013-9-11 13:22
8 G/ J6 {; E5 t5 f回復 張家輝 #141 的帖子* }1 m1 X: @( c3 p& Z0 U6 k

3 e& `+ r5 Q0 }# O' s我地D草根蟻民,那來甘多錢比女揸呀,只係慳慳埋埋搵囡囡鬆一鬆啫,呀家輝兄不要取笑我吧!

: J8 v$ u0 `9 y) b' E揸乾你D精嘛~

聽講好難搶~

回復 waiwaiyick #140 的帖子& ?" K2 H0 t8 K* B7 A- y: Z

2 r6 ~4 R! R- U* s8 U/ S) ^揸返佢轉頭囉

hkxcb2010 發表於 2013-9-11 14:11
# ^5 V$ ~$ Q* P* R, g2 t! `  D聽講好難搶~

; p% Q* L( h/ j8 R/ g" I  L+ S 我成日覺得係假像~

大陸牌子黎架?