[搵囡心得] 胡志明市(西貢)尋歡全攻略

火.. [複製鏈接]
所有的信息正確及有用. Will be there in 4 weeks. thanks!
回覆 讚好 不讚 使用道具

感谢ching 一篇脱盲报告

Thank you for the useful info, now we have another place which all the bros can have fun.

Good report! 師兄幾時有去越南啊?有機會想与你一起去。

好详细的攻略,虽然最近也没什么机会去越南,真的还是谢谢兄弟细心的发帖,只有这种帖子多了,大家的资料才会丰富。

chyanmin81 發表於 2013-5-12 09:07
Good report! 師兄幾時有去越南啊?有機會想与你一起去。

下一站應該係天使城,馬拉,星加坡三地遊,玩下佢地啲靚女

hellowei1 發表於 2013-5-12 11:34
今年未必再去啦,下一站應該係天使城,馬拉,星加坡三地遊,玩下佢地啲靚女 ...

那你天使城會大約甚麼時侯去呢?

約書亞 發表於 2013-5-12 16:30
那你天使城會大約甚麼時侯去呢?

未Plan啊,應該下半年,九月左右啦

回應 hellowei1 #1 的帖子

多謝師兄分享

hellowei1 發表於 2013-5-12 17:28
未Plan啊,應該下半年,九月左右啦

今年我也只有幾天假了....之前4月去了台灣玩了一個星期..純旅遊

不然真的想九月份跟師兄去見識下....九月你會怎樣plan日期的?

會不是星期五出發星期一二回香港這樣子的? 如果是這樣的日期我或者能跟上..呵

因為不用請太多假 我五天工作的 這樣子可以請2天就能有4天假了

約書亞 發表於 2013-5-12 21:46
今年我也只有幾天假了....之前4月去了台灣玩了一個星期..純旅遊

不然真的想九月份跟師兄去見識下....九 ...

未開始plan行程啊

very good and useful

Brother, really very good and valued information. tks a lot

多謝指點

Very good 謝謝分享!!

謝謝c兄詳細報告,小弟一向去開 vien dong,  今日就去左試 dai nam, 女女質素好ok仲冇咁參差不齊,係vien dong俾300000女女會黑臉,呢度就唔會,真係唔該晒,
By the  way,  可唔可以pm雞頭電話俾我?我揾開果個已經冇做, thanks

再次多謝Ching詳細攻略,看完又看,獲益不少,是下次旅游目的地!

Vgundam 發表於 2013-5-15 23:53

謝謝c兄詳細報告,小弟一向去開 vien dong,  今日就去左試 dai nam, 女女質素好 ...

下次可以比二十五萬都得
明哥電話已pm

回應 hellowei1 #40 的帖子

我仲記得幾年前,第一次俾500000, 到第三次聽朋友講俾400000,原來都已經俾多左好多