[手機/平版] 簡簡單單new one 開相文

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前排多野做,加上ONE 多次缺貨,搞到今日先出文!
+ \/ b( S4 M; B% y0 X# u* N7 M/ M3 @: h% Z5 v6 c& K
CHECK機個陣見到邊位有膠水跡,但我手汗大卒左幾下竟然無左果D跡 ,咁就收左貨啦!
$ C6 P7 r9 b  h( O& u0 O' x& h- _: }$ x
岩岩上手玩左陣,感覺好有手感,可能自己手細 ,之後就試下D音樂,下左幾首高音質版,分別用左2隻耳機 試 一隻原裝跟機一隻 monster ibeat!4 ~1 H/ q7 k$ \6 G

5 `- F" h/ r9 J7 K原裝:人聲麻麻但BASS仲麻麻
. G0 H9 N: K* F8 O0 h& e- T6 }$ b6 n4 Y9 ?0 M
ibeat:人聲都係麻麻但BASS配合個內置beat出來效果好理想 4 a' b- x. E7 a2 N" D# j) h0 D

( z# d! e, r" _) @) M結論就係原裝耳機很差
4 {$ V" Y# l) w8 f8 z9 a# G9 l. N  B! O( w8 M
1.jpg ; O% c! I( I: E% u
+ `: w; J5 C4 }7 E( ^$ [' b$ O
6 S# {9 y" y# a& v, I7 {' `9 Z; s# b5 M, n
3.jpg - c& G; K& \8 U% n, U# h$ A2 q% |
機係好用,我都覺原裝耳機麻麻,週圍搵緊隻好一D0既,monster ibeat在考慮之列!
回覆 讚好 不讚 使用道具

原裝梗有野唔好

啲圖死咗: l& x; b5 Q' G' K

wing20000 發表於 2013-5-25 00:57 ( j& K8 Y2 Q0 }1 k4 ^
前排多野做,加上ONE 多次缺貨,搞到今日先出文!2 I8 u0 T0 q. M* T. H. O8 U% r

9 ^$ u* m0 `6 h0 z1 RCHECK機個陣見到邊位有膠水跡,但我手汗大卒左幾下竟然無左 ...

6 K& \$ W6 `6 ^/ t# d 多謝師兄開箱文,可惜D圖死左,我好想睇下D開箱圖,唔知師兄upload圖係咪遇到問題呢?睇下大家幫唔幫到手?

回應 wing20000 #1 的帖子
. u: b3 U; j: G* i5 r* v! O. [4 B  [: c. V+ @$ x, C
原裝耳機好難好得過自己買既
, Q& H  K, g( w4 Y+ [BTW, 煲煲部手機先lor, 應該會出聲d

張家輝 發表於 2013-5-25 11:11 / a) N( n- Q, g& Y- s+ z8 ?# {
多謝師兄開箱文,可惜D圖死左,我好想睇下D開箱圖,唔知師兄upload圖係咪遇到問題呢?睇下大家幫 ...

* ~% P7 Q# f7 X- E4 D& Y1 d: IUPLOAD圖搞左半個鐘,煩死人,唔夠分,要搵URL網...可以點幫我?

一蕉了 發表於 2013-5-25 09:22
# b8 j; \6 T' A. M( F' d機係好用,我都覺原裝耳機麻麻,週圍搵緊隻好一D0既,monster ibeat在考慮之列!
; w$ F- J" @- Q& q% q  @& N; k! I
monster 都係麻麻地!!你有冇預左幾多錢買耳機?

9 c$ G: J2 T3 l% W
3 q3 G/ J2 f- p9 D得到前任板主既幫忙 ,現在應該可以看到圖
8 I+ T# A$ m6 K: O- m
6 m4 E! G" Z+ ]1 ^( D" q5 R

) T, U2 |+ p) R' g8 W5 K                               
登錄/註冊後可看大圖
) j7 ~6 Y& S  h1 E6 ~

. E. J, u1 d% `) Z
8 J3 [5 ]* E- A  V1 a

登錄/註冊後可看大圖

5 d' A. u% k, B) N: _; q5 M
1 t1 v/ I" ]  I6 Y$ q

5 ]! E$ q5 x  S) _                               
登錄/註冊後可看大圖

本帖最後由 wing20000 於 2013-5-26 00:58 編輯 ' Q# Y9 u: L- H1 J5 f2 K) L8 W
煩惱 發表於 2013-5-25 16:40 0 O) {( Y5 x1 b- L" z3 h
你刀幾 nice ... 咁刀收貨...
) u: e, K' p2 r5 P; q
0 n2 e+ s( ^, l8 E$ y' ]* Q除咗耳機... 其他有咩評語?
( B+ L; A& q! `, A
已經開左幾部啦 ,有一部直頭吉唔到張sim卡糟出來 ,加上我工作地點同間鋪是左右,有事可以即換 ) Y9 L3 _2 e* v6 k" _

; F/ _! F: \4 _  \( ^/ |: Ione 4g 竟然慢過我之前部ip 4g, 測速上下 IP5 有3X MB,ONE得 10MB,有點失望!  y& `6 n( n  o7 A) j
另外one 個接收唔知係唔係差D,因為D信號格成日跳,IP5相對隱定D
* L  N% v, d* W3 P: N除左大mon過部ip5 同個內置拉八 勁過ip5 我暫時都唔覺佢有咩野優點

wing20000 發表於 2013-5-26 00:41
" O$ N4 H+ k2 X: XUPLOAD圖搞左半個鐘,煩死人,唔夠分,要搵URL網...可以點幫我?
- W$ O, c  Q/ O/ C0 x
你比圖我幫你搞囉~

張家輝 發表於 2013-5-26 01:00 3 p; g, e" g# Y8 J9 p
你比圖我幫你搞囉~
8 l3 l5 I, T; w9 `9 F
你直接加我30分仲好啦

wing20000 發表於 2013-5-26 01:02
1 n! E3 w# J. u" K1 ~& ~5 X5 {' k你直接加我30分仲好啦
/ H6 b& ^" M' Q( i; Z- v* N& q
如果我仲加到~ 我會加足50/50比你~

張家輝 發表於 2013-5-26 01:04 * p2 [% B9 U' v" ?* m
如果我仲加到~ 我會加足50/50比你~

6 f0 n9 G, C+ r. [: o5 E$ Poh 變左前任板主,我都睇不到,我自己再找方法後補圖片

wing20000 發表於 2013-5-26 01:06
$ o7 a/ A7 `( E+ Y7 Y, ~+ }oh 變左前任板主,我都睇不到,我自己再找方法後補圖片
, F6 J3 |( q6 d1 p. n* @
等你~

wing20000 發表於 2013-5-26 01:06 8 e! T( T, C' J# G
oh 變左前任板主,我都睇不到,我自己再找方法後補圖片
( K2 |$ ?5 v. |0 r6 l
搞好~ 睇PM, 用複制/貼上最容易~

我都用緊黑溫配WESTONE 1

回應 wing20000 #13 的帖子
" |3 W7 l$ o: L1 @9 k- I% {* [( D, d  `% d  C
入多啲嚟好快有架啦

wing20000 發表於 2013-5-26 00:47
1 q5 P: a4 |) g0 b5 R$ S- E# R& b, L得到前任板主既幫忙 ,現在應該可以看到圖
5 x% J5 r" g6 x) t
我幫你整左d圖啦

張家輝 發表於 2013-5-26 01:00
- Q* N4 W8 R* v& m. O4 a2 P  M+ R3 l: s你比圖我幫你搞囉~
4 H3 ~7 c7 {3 w' H" J( R, C
我整左啦