[普吉/喀比/合艾] 2013新手布吉攻略-我已完美中伏,大家別再中就好了

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2013新手的布吉/普吉攻略,送給大家的,早幾日我發了一篇
"布吉現場實地Katherine,我現在失望中"
現在送上完整版,有地圖,消費價錢,時間注意事項等等。

正如前篇所說,我已完美中伏,服務不對,價錢不對,人妖,佛教假期去.....
嗯,我想大家都明白我有幾慘?呢篇文章你喜歡就回應下,不喜歡都請為我默禱10秒。

第一日
起身先7點,行下芭東街頭認下路,今晚先行酒吧街,但都行定路先。
今日我打算去布吉鎮,因為睇左2位前輩既報告,有留意布吉區係得佢2位最近發過。
佢地都說Katherine很好,我就當然要去啦。

其實布吉鎮真係距離芭東區好叉遠,一定要坐車的,如果你係一個有錢人or你地係人多,
可以坐taxt去,但我係一個獨行俠,再加上我鐘意接觸旅遊書一般以外既資訊。
我決定坐"Local bus"即本地巴士,費用才30b一人。如果taxt 平均3百b應該走不了?(我無坐,有人知嗎?)

芭東區地圖

登錄/註冊後可看大圖

上面有寫到2樣野,一係酒吧街位置,二係local bus上車點
果個位置其實係總站,直線果條街你見到都可以伸手要上車。平均15-30分鐘開一班,一個鐘內到布吉鎮。
local bus既相

登錄/註冊後可看大圖

布吉鎮地圖

登錄/註冊後可看大圖

你見到黃字就係佢地要你下車既地點,而紅字所指既位置就係大家目的地。
老實說如果你唔似我鐘意行路,你真係坐taxt好了,下車點去到目的地足足走左30-45分鐘。
仲有目標地前果個所謂係危險地區既地方,都係有女的,但係.....
果度我想比深水x,太子果d橫街仲可恐怕,大家想像下一班年老既毒友,係度拉客。
老實講,遊客都喜歡去好地方玩,但我偶然就係喜歡睇當地既黑暗面
如果你比我勇者你可以去問下價,我就行完算了,叫我試....嗯...想到都怕

目的地Katherine

登錄/註冊後可看大圖

上面就係佢門口
但呢度我就又要講下野,原來呢個位置其實附近仲有大量既所謂按摩店,以下係一d相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

嗯,大家明白未?呢度應該係當地既按摩區。
另外有個好介紹,就係換錢地方,就係呢間按摩店前面無遠,有一個換錢既地方
佢既匯率好好,比起芭東區高,我係用澳元換,芭東區當日28.1-28.9,佢呢間去到29.8

登錄/註冊後可看大圖

大家準備好接受服務未?好!我當時錢都換好就緊係衝入去啦。
點知...打開門,「sorry sir,we open at 2pm」

fuck!!!!當時先係上午11點....好啦,我繼續行布吉鎮(過程算旅遊部份我就不介紹了)
準時2點返到黎,佢會比個類似網頁上既相比你選女,選完你可以叫佢出黎睇的。
網頁

叫左2個,最後選左佢...

登錄/註冊後可看大圖

交低2600b,帶佢上房
其實同東x無咩分別...仲無水床......都係果d洗下身,上床服務下就做啦...
之後就慘啦....小弟有個習慣鐘意鍚下對方,點知鍚佢面同耳仔佢就黑面...
老實講如果你正常做可能就咁完事,咁咪即係方向村快仔多d 服務咁大把?
唉....即時心情都無埋,佢又英文差,講唔到幾句...真係小弟弟都無力。
佢見咁小弟弟無力,仲問我你年紀幾大?咁軟....
連做都費事做...想幫我打出黎...大大力..搞到痛...點有反應呀......
唉...算啦,仲有半個鐘都唔做,我拿野落樓同佢講換人得唔得?
老闆佢答我過左成個鐘,要換女要比錢。

即時無心情真係想走,之後想來想去...為左141泰國版,我要出報告,無理由就咁走!!!!!!
我就問佢點解有朋友2000,佢先解釋原來係happy hour。
下午4點到7點,2000一條女,比個價錢比大家睇下,仲可以包女24小時,仲有接受你帶女朋友去3p

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

好啦,終於等到4點,向老闆再要相黎選女。要左佢,佢令我明白咩叫服務精神。
其實可以選服務,我原本好想做皇帝浴,但同條女太好傾,而且我同佢做左成30幾分鐘先完事。
佢不停同我講多謝我仲信泰國女仔,仲比機會佢地,一路百分之一百原全配合。
果d男女朋友會做既都做晒,仲叫佢著住條裙黎搞,真係百分百滿足。
同佢傾到夠鐘,最後仲留左line以後慢慢傾,佢英文真係唔錯。
ps:小消息佢下個月比個英國佬包黎香港一星期,可能我仲會搵佢
(佢既相,老實講仲有唔少,但留返d空間比我自己吧)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

另外原來你選服務既時候要同佢講要咩房,有d房係無水床,有d係有

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

大家睇到呢d累唔累呀?我就打到好累...我打左有1個半鐘了.....
其實之後無咩相,大家仲有無興趣睇?
首先,第一晚我去左一次酒吧街,第二晚帶左個人妖返酒店,第三晚係佛教假期,第四晚...我返左香港啦.....

想睇既從呢度開始係純文字了,其實酒吧資料網上大把你地都搵到。
我就講一下我既經過好了,仲有一點見意。

第一晚我去酒吧街就行左2圈,如果你地係全男班或者係單身男子一名。
佢地會好熱情拉住你去飲酒,我呢d新手當然有少少怕羞。
一路睇左好多女,嘩...真係多女到你唔信,當然好多ladyboy啦....
你無可否認既係,佢地比正常女仔都仲要靚........所以我中左伏...
我最後選左好多人都知道既"老虎吧""Tiger"

呢道就介紹下呢d所謂既gogo吧係點,佢地會一圈一圈既小酒吧台,每台上面有不同女跳舞
15分鐘左右會換人,你鐘意既隨時可以叫佢下來lady drink,每台價錢不一,我果台200b
其實你唔飲酒都可以入去睇的,小弟我怕羞,入到門口就坐底左,即刻叫左beer(大約100-180b)
我就想緊...咁遠點睇晒所有女,原來你可以睇中邊台先坐低,我開始以為全部都係同一個老闆。
原來係不同的,所以..睇中邊個先坐低都可以,仲有入去睇唔洗怕既,佢地拉住你,你話no no就得。
當然有d好狼死既會偷偷搞你弟弟,無他就係想你請佢lady drink,仲有吧台其他人都會試叫你請。
總知,記住!你唔想請就no,無人可以迫到你,記住!!!
當然我行到累選中一張台坐底,條女仲以為我鐘意佢,係咁叫我請佢飲,我打死不請。
最後第一晚我無帶到女,一來下午行左一日布吉鎮,二來有d唔舒服。
但我睇中左一個唔出聲,靜靜玩手機既女仔,我就係比佢吸引到。
忍唔住去問佢一句,叫咩名,係唔係lady boy<----注意,我係問左佢......
果下我真係唔知我耳有問題,定係我幻聽定係佢吸引住我。
我聽到佢話佢"唔係lady boy"........
好啦,約定佢明天晚上9點佢返工再搵佢。

嘩.......................第一日我打左咁多字...跪求大家比d支持我啦...
其實我好想一次過打晒..但真係累...之後果少少我明天再打大家反對嗎?
我留個位置明天再打多少少就完整總結一下了,包括gogobar消費,企街女價錢,仲有知名按摩店christin massage
我全程算係玩左3條女(一個lady boy)
其他都係去見識左就算,一來無咩錢二來想做返個正常遊客去左一日遊同睇下show食海鮮咁。
希望大家喜歡我呢個攻略啦~
明天再打總結

補充內容 (2013-5-27 15:55):
奇怪啦?唔比編輯?算啦,我只好係補充呢度打啦...
話說到左第二日晚上,我果晚有去睇人妖show..
仲心諗d人妖真係靚過好多人,特別果個跳"奸男style"

補充內容 (2013-5-27 15:58):
頭髮長而飄逸,臉龐如小瓜子
性感的雙唇,迷人既眼神
老實講,唔知係人妖真係心動死....連旁邊果個女仔都話靚到鐘意佢..
講返,睇完show叫司機送到酒吧街

補充內容 (2013-5-27 16:00):
慢慢走返入去老虎吧入面既吧台。
搵返琴晚條女,果台既老闆仲話我有口齒
條女果陣仲跳緊舞,我就唔急叫杯beer酒慢慢等。
老闆係咁叫我請佢飲

補充內容 (2013-5-27 16:03):
請你個死人頭,我係都請條女啦
最後比老闆迫既情況低下,請左2杯lady drink比條女+1000b先帶得走
一路走果陣,拖住佢,真係又高又瘦
仲下起少少雨,都幾浪漫

補充內容 (2013-5-27 17:05):
http://141hongkong.com/forum.php ... ;extra=#pid44304981
我係第2頁繼續回左
回應 9990909 #1 的帖子

仆街= =補充到我煩...我直接回應....

果一刻我地好似一對戀人係雨中小跑著,
去我既酒店房跑過去。
其實有c兄話佢把聲會知係lady boy

好死唔死...條女英文好差所以用動作多,仲有把聲又真係幾似女仔....
我真係比佢昆到.....而且入左房...近距離低下再同佢對望...
點睇都係可愛女仔一名...fuck我都唔明點解現在都想安慰自己佢係女...

我拿左一支鮮果汁比佢,佢飲左2口問我做咩唔飲,我望住佢嘴唇
佢偷笑左一下,飲左一口再嘴埋黎我到喂入我口...
我屌,你話我點會唔比佢迷到,之後因為言語不通,佢係咁叫我沖涼先。

好啦,我當你怕羞,分開沖完,佢圍住咁出黎。
請各位c兄想下,呢d真係好似個女仔怕羞既行為,我真係無聲出。
但果陣我無即刻做,因為我原本真係想要long time....就抱住佢一齊訓。

佢輕輕既訓係床上,我地頭掂住對方個頭,慢慢我地睡著左..
不過身為一個男性生命體就算你好累,但你知道..有d野今晚唔做就真係浪費。
我淺淺睡左幾分鐘就醒,偷偷拉開佢圍巾
嘩...小龍包...好,當你嫩口...搞多2搞,條女都醒左。
佢仲手抓左2下小弟弟,妖!真係忍唔住啦,即刻帶套。

但佢慢慢同口幫我帶上,再同我口交...仆街居然無環保吹0口0..
好啦...我都算,不過......事實係佢真係吹得好正.......
(我係唔係變態過頭,雖然係事後..但佢真係好吹得...我唔想講大話,但佢係人妖...唉......)

就係呢個時候,我叫佢玩69.........
我其實有d後悔..可能佢幫我吹出黎之後走左無任何事。
佢望左我一眼:「i am ladyboy..」
仆街?!?!?!你講咩話?我眼都突埋....
我我我我,同你打晒車輪,仲吹奏埋..你話我知係ladyboy..........!?!?!?!??!!?

但係...果一剎那我見到佢眼神帶有一點可憐,
唉....我又要想,我連下面都準備好晒...點好?
就係人生既掙扎中,佢問:「you ok?」
我其實真係一個好心軟既人....我衝口而出「ok,ok」

但細老出賣我,我開始軟...真心果下我唔縮陽入腹都偷笑啦...
理智話佢係人妖,肉體話我要解決,心理話佢真係女仔,行動話你都打埋法式kiss,你仲有咩怕?
呀!!!!!!我就黎發神經。

佢指指後面話「ky,you have?」
唉..............................最後我決定叫佢幫我打出黎算啦.......
腦入面不停幻想係女幫我打飛機,
我果然係一個成熟面夠堅定既男人..我成功幻想低下射左。

故事到呢度,其實已經係尾聲,原本打算long time過夜既佢,
都決定沖涼後同我講返酒吧,我果刻當然話好。
而我就係咁過左呢個漫漫長夜,當然第二日我無比呢個心情影響我去玩。

但你地又會點想呢?或者有d c兄會話人妖終需一玩,
但我暫時都未過到呢關....哈哈
之後我都無搵過女,做返一個正常遊客。

第三日,係佛教節日...所有按摩(情色),仲有bar都會關門,仲要連7仔餐廳都唔會賣酒
以後去泰國要記得睇日子啦~

另外提供少量資料,果間有名c字頭既按摩係開下午1點的~
仲有企街都有唔少女,有2000-4000不等,睇你口數好唔好,
見過有d幾靚,但又想到可能係ladyboy就算了。

總結
2600b+2000b+1000b(gogobar比老闆)+3000b(果個ladyboy)=8600b/3.7= 2,324(港元)
但其他飲酒食飯玩就反而係5000b/3.7=1,351(港元)左右....
嗯事實如果咁既情況,可能去國內消費仲低玩
不過,泰妹就係泰妹,你搵到好既,feeling係唔同d,
始終真心話用外語講,真心d呀

祝大家係布吉玩得開心
ps:5號陪家人去曼谷...有無c兄有偷跳好地方,最好係做spa既附近- -
等家去做spa,我去偷跳
回覆 讚好 不讚 使用道具

頭位!多謝報告夠哂長盡

如果當日返酒店出Katherine 包膠!我哋一行四人就唔去啦!
仲要3600b
又無水床!

thanks for sharing, quite a long detail report

多謝師兄分享,下次再玩過,唔好灰心。

支持師兄, 師兄俾我感覺你唔係對LB太反感.

謝謝師兄分享

sorry to hear that mate, thanks for the sharing

奇怪,如果師兄目的係去玩,點解唔去bangkok or pattaya???

nice trip
detail story
happy happy

謝謝師兄分享!!

謝謝師兄分享!

同情Ching,多謝提醒

Ladyboy 把聲....唔會係男人聲嗎?

熱切期待故事下集....

內容好詳盡

謝謝師兄中伏報告

Thanks for sharing. I like to take local bus too, why waste money for private taxi ?

多謝師兄報告

many many thanks ching report