LA雙飛latino

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日我一定要出翻篇report,因為今日係我揾食咁耐覺得收穫最大的一日!

一如既往上網做research,鎖定目標,打電話,去馬!

去到敲門,一開門就係一個靚女,比ad相仲要靚!身材有前有後,高挑,我諗有175咁高!唔係我老誇,心諗今次拾寶。入到房突然人有三急想問借個廁所,原來佢廁所都有一條女!如果唔係要去廁所都唔知收埋另外個人起到,嚇死我咩!睇真d條另外果條女都唔錯。比原本條女波要大,就係矮少少都有160.之後我就生左d歪念,不過無講出黎。

戲肉,除曬衫同女女起床到滾左陣,發覺佢竟然係pink lin!!!OMG!今日點唔知行左咩狗屎運阿,粉紅乳頭可遇不可求!竟然俾我遇到,令我有大幹一場的衝動!之後我就問可唔可以黎個雙飛阿?條女答 of course!之後佢就叫埋佢個friend出黎。除衫一睇,OMFG,佢個friend都係pink lin!!個天對我真係好阿!

一開波一個坐起我上面,另外一個就起我身上狂吻,我玩完呢對lin 就玩果對lin,未試過玩lin玩得咁開心。然後還position,doggy對大波女。因為大波女d皮膚無高妹d咁滑,所以插左大波妹5分鐘後決定男上女下派采俾高妹。total用左170usd。抵到爛!

途中我不斷同佢地傾計,係咁同佢地講笑,所以佢地都好鍾意我做得都好落力!今日個天真係對我唔錯!
不過佢地唔肯俾我影相,偷影d質量都唔好,希望各位師兄見諒!

ad 相
恭喜ching食到好野! 先170 雙飛抵到爛啦!
頂,我仲以為latina天生黑lin添。。。原來有Pink噶?! xDD
回覆 讚好 不讚 使用道具

85 for one!

多謝師兄分享
恭喜ching

恭喜C兄食到好野!

any link we can take a look?

Latina都有好嘢,不過pink lin真係好少,今日重係打孖上,

我都覺得好驚喜,可能佢係混種啦,不過條女真係好靚!可惜唔俾車!

回應 Jacksoo #1 的帖子

抵到难啦!

羡慕啊~謝謝分享。

You are so lucky Ching! I hope I have the same luck as you!

有冇D資料睇下呢?

CHing 有無聯絡方式啊 PM下啊

抵到爛啦!Congrats Ching for such good luck

回應 Jacksoo #1 的帖子

多謝師兄分享
恭喜ching

恭喜ching Thanks for the report!

千零蚊双飛
正到冇朋友

回應 新界牛 #17 的帖子

仲要係起美國,我諗當時佢地計錯數收少我,呵呵!

170仲雙飛!ching真系稳到宝了!

great report.  Thanks for sharing with us.