三輪法王傳 第4集: 黐膠線の旅☆2.澳門篇

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

E度係 Part 2, 如果想由頭開始睇, 請先去 Part 1 日本篇:
http://141hongkong.com/thread-1193366-1-1.html

只係有與趣睇相ge兄弟, 都係去日本篇: 玩左4條架妹加理有八九十張相!
請多多支持加分, 多D回覆頂起個post, 係對我努力ge肯定, 絕對比到我動力!  Thank you!

貼少少架妹係度比大家 preview:

架妹1

登錄/註冊後可看大圖

架妹2

登錄/註冊後可看大圖

架妹3

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

架妹4

登錄/註冊後可看大圖

三輪法王 = fcukajap =我
http://141hongkong.com/thread-818314-1-1.html
Please see 第一集 2樓 for my background.

連杰
神級嫖女高手 係141寰宇世界版 佢個朵夠哂響.
吾使我介紹, see for yourself:
http://141hongkong.com/thread-772773-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-772755-1-1.html

hkletterman 信差
另一高手, 溝女同嫖女一樣惦:
http://141hongkong.com/thread-826820-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-866307-1-1.html

<接 Part 1 上文>

星期五由東京飛, 下午到香港.
即刻去信德, 我老死已經等緊我"交易".
我比行李佢, 佢比港纸同電話我.
搞掂即刻上二樓(?) Starbucks 搵信差.

自從141識左信差之後 一路有聯絡.
原本佢同連杰 今次諗住去東莞,
為左就我先改澳門.... arigato!
早早單左聲 揸拐杖嗰個就係我 (短期受傷)

見面, 信差外形吾錯 怪吾知溝到女.
佢話連杰已經過左大海開波先, 我地去會合.
船上我先交功課 - 嗰幾百張架妹相.
之後信差比佢嗰D我睇, 我完全吾係佢嗰皮..... 好!

到馬交, 我地去左好似係... Darling 2?  我點解吾肯定?
我主打係日本玩架妹, 泥到澳門 我就變成一個鄉下仔.
D場我只聽過名 從未去過.  以下内容係一個外地鄉下仔眼中ge澳門!
見連杰 佢樣同格都好似那渣哥 from part 1, 哈!

9up幾句, 連杰話要先上個3P!
吓?  乜吾係一陣去18咩?  吊到咁多?
連杰上時 我同信差等左好很耐,
連杰有個friend 知我主打日本, 不斷問我D架妹野, 睇泥佢對架妹有好大情意結.
By the way 十幾條女好多外表都吾錯, 不過我冇玩 所以吾知乜服務.

連杰終於出泥 我地去18.  門口經理原本吾比我入, 驚我E個拐杖佬仆街.
不過比連杰講掂左比我入, lucky!  入到去我馬上成為全場焦點:
個個啤住我 (當然, 我咁騎呢)  but I don't give a fuck, 哈!
所以如果邊位兄弟之前去18, 見到條揸拐杖ge能樣彈吓彈吓, 嗰條能樣就係我!

選女時間 (12am?) wah~ 成百條女, 好壯觀!  小弟第一次見識, 開眼界!
好多女見到我呢個拐杖佬 都陰陰嘴笑!
從我眼中 一百條女 有二三十條幾好, 絕對可以食,
但冇見到一個令我驚為天人 (日本篇 Miyu 索D)

今晚個場幾爆, 麻甩佬差吾多要爭櫈坐.  我ge玩女 sense 話我知要當機立斷!
見到順眼有D likey 就即刻"立", 吾係諗多兩諗就冇埋!
我好日都吾泥澳門, 索性玩大佢!  mark兩個玩3P!
"立"左兩個順眼 likey ge, 都係中國佳麗, 兩個都係158cm左右, around age 21~22.
樣: 一個純, 一個姣.  number 都吾記得哂, 純123, 姣456 la.

同信差連杰吹一輪水, 經理叫我埋位, 落樓下房.
純123 同 姣456 徐衫, 巧合!  兩個身形 波size 一模一樣, 兩個都係粉红lin!!!
好似 body double, 如果兩個蒙面真係分吾出!

兩個幫我 body wash, 四隻一模一樣ge波 幫我擦背, 得幾下, 同好 mechanical.
擦前面都係一樣.... 我玩慣 soapland, E D 連 warm up 都未夠.

跟住上牀 姣456冰火 純123比我玩lin, 跟住do野
真係好 mechanical... 兩女冇默kai, 吾投入... 姣456做做吓 仲出左去兩分鐘攞D自己野...

吾忿氣 要值回票價 唯有出真功夫~
我平日修練"淫魔功"時 其中一項係多睇有3P ge AV, 記熟多種3P姿勢.
今日就等我使哂出泥!  點佢兩個 上下左右 舞餐飽, 專登吊耐D!
徐左要我用腳企直ge姿勢做吾到之外(跛), 玩左十幾個姿勢!

完事上番去會合, 連杰話要上 純123!  佢吊完後我地就成為cum兄弟~
之後連杰吹番比我聽: "純123 話你好勁, 識玩咁多姿勢!"
信差嗰晚上左邊個?  我都吾知.
跟住大家吹一大輪, 4am 瞓到 7:30am, 大家沖個涼,走人番香港.

認真D 同大家分享D 有用資訉:
我玩過 白鬼妹3P, 架妹3P, 同今次澳門ge中國妹3P
(只係講比錢嫖, 吾計濫交友誼波3P)

鬼妹夠放, 但技術粗枝大葉, 吾夠細利.
兩個普通indy鬼妹 一小時3P 大概4000-6000港紙
質數好ge要大概8000

架妹一樣放, 夠淫, 技術 refined, 可以玩好多花臣!  不過可以好很貴.
delivery 一小時3P 大概60,000 yen = 4800港紙 (未計開房)
東京soapland 高級店 2小時3P = 150,000 yen = 12,000港紙!!!

澳門ge中國妹3P = 4000港紙 (但18包埋食野, 師父工, 梳化過夜)
今次D女咁ge服務 係我個別吾好彩?  定統統都係咁?

同 連杰+信差 過一晚高峯會議, 真係袋精落我(春)袋!
我對玩架妹ge vision 有重大啟發~
我己經在探路同練功,  準備 *更黐膠線*の旅 一齊玩!!!

<第4集完>
回應 submarineking #2 的帖子

師兄, 一個字, 勁. 真是萬分配服您.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回應 Fcukajap #1 的帖子

Bro F,

Good to see you playing in Macau~

Have fun and looking forward to more of your reports!

CH

太佩服師兄了

有幸在澳門搵囡手冊區 看到版大熱情文字 謝謝

回應 chryo #4 的帖子

I am a rare customer in Macau... if not for meeting 連杰+信差 I probably won't be there to play girl!
You know your Macau game well?

回應 Fcukajap #7 的帖子

Hey Bro. F,

Still trying to quench my thirst for J gals but here are my recent report from Macau 4 months ago~

http://141hongkong.com/thread-1142569-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-1142570-1-1.html

Thanks,

CH

佩服佩服,師兄果然勁人!

posted in error... I cannot delete accidental post?

回應 chryo #8 的帖子

Good reports!  Now I'll starting asking you for Macau advice.  Hope I don't become your "Macau Friend"!

Did you read Part 1 日本篇?  THAT is the "main course" report!

精彩!同日本游唔一樣,但係同樣精彩!

澳門而家桑拿D女既服務真係冇以前咁好...真係太多客啦, 要撞手神

歡迎大大來到澳門版

佩服佩服

回應 keithchao #13 的帖子

yes after posting I checked out other bros report on 18... too bad it's not just me, many 18 bad girl service.

師兄, 你好勁啊! 又出錢,又出力! 

回應 Fcukajap #10 的帖子

Of course I did la~So envious of your JP good eats...

I still remembered I got turned down in a massage place in 池袋 due to I was not a Japanese guy...

Lets stay in touch, pal!

CH

多謝分享

Fcukajap 發表於 2013-6-21 09:17
E度係 Part 2, 如果想由頭開始睇, 請先去 Part 1 日本篇:
http://141hongkong.com/thread-1193366-1-1.html ...

澳記聽D 人話玩台,泰同越好玩D, 因為佢地D SERVICE掂D, 可能咁岩你點呢2條女做得耐都機械化左

回應 squall1114 #20 的帖子

啱啱問完信差....
He doesn't even remember what girl he did in 18... but he remembered it was shit service!!!