利O 報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早幾日MACAU派錢同個兄弟去左利O試試
HARDWARE 真係好得. 水池, 休息室, 房都幾好.特別喜愛間房張水床.
但一樣野可改善, 請放多一兩條毛巾比我干身.....我比2000幾銀, 唔多想用條濕毛巾囉

Software.....各花入各眼, 我夜去, 睇左2轉SHOW......每次都唔多, 10-15個啦,全部基本上都幾好的
但本人去MACAU是睇相頭的....所以只有1,2個合心水
最後第二轉選中個哈爾檳姐姐.
可能夜啦, 服務唔算超級好.但接受啦,MACAU唔同常平

埋單$2408.下次會早D去, relax enjoy 下
THX REPORT~
RIO係貴
不過勝在各方面都平均
回應 boobunbun #1 的帖子

$2408....can't afford it!  
Rio is expansive but the place is excellent. Girls depend on which day and time.
回應 boobunbun #1 的帖子

有錢就去下先得
回應 dumman #4 的帖子

if you buy package ticket its more cheap
but i think its well worh the price
多谢師兄
休息下想去RIO一流
有錢就去下先得

Thank you for your sharing
TKS FOR INFO
利奧SN還算是不錯的
Nice place to rest,
pick up nice girl 2.4k is ok, if just one fuxk in one day.
利奧點去, 新手
利O未試過
聽講果場好靚
去見識下先
thank you for your sharing ching
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 23:18