[其他] "主題樂園"攝影相片選舉(花絮區)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

題目 :-  "主題樂園"攝影相片選舉(作品區)

每位參加者只限貼一張有關"主題樂園"相片,相片不以質素為主,以主題公園為主題,相片必需係自己拍攝(只限一張),作品可加上文字介紹。(不接受三級或以上相片)
嚴禁三、四級作品,如用他人照片而被發現,將會取消資格。

濾積勝出五期頭四名參加者,可獲頒攝影達人勳章  

不設留位

26/07 23:59 截止

每一張作品都可以先得千足金10兩及25/25作為鼓勵,其後會由會員投票 (無論正身、分身,每名會員只許投票一次),以每人需投五票方式,票數最高十名可得到 :-

第一名可得財力1000,另獎分100/100
第二名可得財力750,另獎分獎75/75
第三名可得財力500,另獎分50/50
第四名可得財力250,另獎分25/25
第五至十名可得財力100,另獎分10/10

鳴謝煩惱版贊助第一名 2888 及第二名 1888 財力
嗚謝水晶晶版主加碼贊助第一名 50/50 及第二名 25/25 獎分
嗚謝kaka1228版主贊助激勵大獎 50/50

只接受已報名會員張貼作品,已報名會員名單如下 :-
    HKOXSEX    momomo1997    cableitoh    白羊座o穆o
    Ajax    採花賊    laukwm    dasak
    精益求精    事後孔明    leekf222    波板唐
    knccc    yamjin    kingkong_hk    patrickchui2012
    southeast    chhoalex    BECKHAM2    dollarmen
    竹野內豊    魚魚    衞斯理    g349
    lampak    mancar    青少年    kitkat88hk
    combo    肥嘟嘟    tspaxxx    天鎖斬月
    pokerusa    櫻桃子    chinman    prolouis
    fordmustang500    promichael    朋友號   

回覆 讚好 不讚 使用道具

非參選作品,只供參考

我無去過外國 主題樂園都無  只去過海洋公園. 所以... 可能有點離題

登錄/註冊後可看大圖

討論

睇唔到相發表於 2013-7-19 18:18

非參選作品純支持
果日喺迪迪尼5知典解行左入去後欄行番轉頭果陣喺個門口位影左既一塊鏡

肥嘟嘟 發表於 2013-7-20 05:53
肥嘟嘟歷險記 --- 冒險樂園

相片必需係自己拍攝(只限一張) ...

揀定一、兩張啦

waiking 發表於 2013-7-20 08:07

揀定一、兩張啦

梗係大幅果兩張喇,可愛的肥貓咪寫左囉

waiking 發表於 2013-7-20 08:07

揀定一、兩張啦

企好守規矩架

felsino 發表於 2013-7-20 08:27
梗係大幅果兩張喇,可愛的肥貓咪寫左囉

但企貼貢多影投票,取消佢資格好唔好呢

waiking 發表於 2013-7-20 09:39
但企貼貢多影投票,取消佢資格好唔好呢

企怕影自己5比,咪补多份环球影城囖~
乃取消企资格,fair屎乃~

felsino 發表於 2013-7-20 09:42

頭帖講明係貼一張相再加介紹,佢貼到貢色彩繽紛,擺明係犯規,理應取消資格

felsino 發表於 2013-7-20 09:42

取消企资格

waiking 發表於 2013-7-20 09:44
頭帖講明係貼一張相再加介紹,佢貼到貢色彩繽紛,擺明係犯規,理應取消資格  ...

5好取消企资格,等大家5好投票比企,等企包艇好D~

felsino 發表於 2013-7-20 09:49
5好取消企资格,等大家5好投票比企,等企包艇好D~

犯規連包艇嘅之格刀矛喎

捞家又来9树~

waiking 發表於 2013-7-20 09:49
犯規連包艇嘅之格刀矛喎

等企包艇之后比人笑企,这个系比企最好的处罚~

禾係公正論樹

凸屎乃~

felsino 發表於 2013-7-20 09:52
等企包艇之后比人笑企,这个系比企最好的处罚~

最好嘅處罰梗係扣分啦,比人笑有乜用,先扣 50/50,再禁訪 7 日

waiking 發表於 2013-7-20 09:56
最好嘅處罰梗係扣分啦,比人笑有乜用,先扣 50/50,再禁訪 7 日

禁訪 7 日期間每日扣 50/50

美國肥c9树
香港肥c好會員