[其他] 想問下日本邊道買av好??

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我會過大阪幾日, 唔熟路, 想買d av 碟收藏下, 有冇ching知去邊道有得買??
You need to check whether it is legal to enter into HK
秋葉原~帶入港應該無問題
我都想去買呀, 請問除了日本, 台灣或泰國有冇賣?
回復 draper001 #1 的帖子

大阪試去電電城果面
其実有時候上網買還方便、価格又平、我都試過。
今年我才隻身去大阪自由行
大阪賣AV碟同東京完全係天堂與地獄一樣
在大阪比較少AV碟舖位,就算有多數係租碟
俾你睇到那些就算係舊碟,只要該名女優依然有片出,你就唔洗希望佢會有特價
但在東京就不同,除非師兄住得較市區偏僻,否則在市中心只要佢有賣GAME,樓上就一定有賣AV碟
而且十間有八間都會俾師兄們聽到:啊~ 啊~ kimochi
我前年去東京就...,每次聽到弟弟和耳仔就豎起,然後去搵邊度發生聲音
你會好驚奇,佢地日本人好喜歡將小型LCD電視放在AV碟林立的中間
去秋葉原就更加震撼,只要見到有アダルト DVD就是成人片
而且分分鐘一棟八層,地下兩層賣GAME,之後就係賣成人光碟、AV卡
不過要睇清楚有冇寫住レンタル,有就只可租借,不可購買
在東京,就算當紅女優吉澤明步、西野翔、佐藤遙希等等,只要D片過左兩、三年佢地就會劈價出銷
因為自從多左飛機舖頭出現後,感覺上少人買AV碟呢
第一年自由行係2008年,第四天去秋葉原,一出車站,山手線橋底那間豉油碟舖好震撼
由於尺寸小弟一向好差,所以唔識點講佢間有幾遠,雖然佢D碟好似去唱片店橫豎在木櫃上
但你會又如置身圖書館一樣,但佢冇分女優,當年搵起上去都有排刮
放心啦,師兄!小弟每次去日本都忍唔住手買一大堆AV碟回港
回港前,我會將膠盒取出,原因係膠盒都幾重,每次買完回酒店都會搵張白紙寫住:プラスチックの箱をリサイクルしてください,即係麻煩清潔工人將膠盒拿去回收,唔知點解那位清潔工人會放回將紙放在檯面給我
可能佢都想環保吧
睇就唔會點睇,都係攞黎珍藏
還有少少補充,就係有D商店係有賣四仔,不過就好隱蔽
有時覺得日本法例好矛盾,唔俾商店賣四仔,但又可以俾片商拍四仔
我每次去日本都想食日本妹,只係自己既日語水平實在太差
曾經有打算試下去公廁抄電話,08年去淺草寺時,男廁和女廁雖然係一牆之隔,但男性門口係有兩個尿兜
夠膽在兩個尿兜解決都相當厲害,除非師兄弟弟好細,否則實會俾人見到
但在廁格裡有寫住各式各樣電話,當中不乏有セックス、ファック、エッチ的字樣
隔左三年去淺草就廁所變光左,牆身好似日日洗,好似自從10年政策更改後,連電話亭既電召黃頁都好似冇左,不過報攤係有賣,而且資料相當詳盡,例如該囡囡有什麼服務唔做,另類收費點點點
但是要有携帯電話,即係手提號碼聯絡
因此出年去日本時,離開機場前買番張當地電話卡,除左方便聯絡朋友外,更想嘗試約囡囡扑野。
回復 mr.mark #7 的帖子

請問師兄, 點樣知道間鋪有四仔賣?
回復 horerace #8 的帖子

某些舖可能會有類似布簾咁擋住門口
布簾會顯示22歲以上
如果店內有售四仔,佢應該會寫一張"無修正"的紙仔
其實我第二次自由行係2011年,前年我中午在歌舞伎町街閒逛
的確有好多女僕相片舖,個負責人好厲害,一開始日文,然後就英文,再聽唔明就講普通話
不過我有說出想有H服務,佢的答覆話唔係冇,但要同囡囡議價同埋去時鐘酒店解決
最後我選擇放棄,因為驚到時俾人屈
失意地入左去類似香港拉閘式商店,入到去樓底係低D,但入面全部都係四仔,有台灣、日本和歐美
而家店舖係點,小弟未能答覆師兄
最後想講就係前年去日本的時候,所有成人書籍和成人光碟都有封條,即係師兄想睇餡就要成本買哂
而且賣碟亦都不能太張揚,咪就係多得東京那條乜野保護兒童色情法例造成
回復 mr.mark #9 的帖子

非常多謝師兄詳盡的解釋.
回復 Daiyumchung #3 的帖子

我去親日本實幫襯買碟~
東京京都大板甚至沖繩等地都賣過~
因為D碟種類真係多過HK同網上賣好多好多~
但就要慢慢搵~ 一搵就2,3個鐘~
東京以 秋葉原 最多~ 我行過既起碼8間~
新宿就最便~ 京王對面D食店附近已經有3間~
好多都係賣影音野順便賣埋AV~ 亦有連埋漫畫賣~
秋葉原JR站附近有間成楝樓8層~ 連地庫有3層賣碟~ 有4仔賣~
其餘層數賣性用品制服之類~
我就去開另一邊橋底地庫個間~
因為個間面積最大~
去日本買AV最唔慣就係經常有情侶一切揀碟~
成日幻想條女係AV痴女勁想摸佢哈哈~
當然亦見過架仔向部DVD PLAYER附近打JJ啦~

師兄去大阪定東京先 , 大阪就實有 , 去日本橋附近有一大堆店舖 , 不過四仔要上樓上舖 , 不過好難搞 , 要識日本先得 , 因為即燒會叫號碼 , 三仔就間間都好大 , 多到你唔信

補充內容 (2013-9-9 08:05):
日本橋~ 只要師師知道心齋橋係邊 , 問下人行都行到去 , 坐地鐵就兩個站
香港老廟都有,十蚊只,為何要打飛機去日本買,留港消費,傻仔來自: iPhone客戶端
回復 draper001 #1 的帖子

其實唔使響日本買,響旺角樓上鋪買都一樣而且同日本同步推出,價錢$100 元9隻(熟客, 三仔四仔都有)
,我都買咗有成6年以上,每次上去都掃幾百元貨,至於廟街都行過見到,但包裝有點不同驚內容不同,始終地舖太張揚所以無買。

老翩都有得訂?
以前都試過MK咭片佬~
但成日轉地方~ 要去返信記搵咭片佬帶路~
又揚又行得遠~
之後轉左去WC188~ 又接埋~
而家向老廟樓上買~
好麻煩?!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:48