[其他] 有無ching試過 b字頭app 既台灣/大陸妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有無ching試過 b字頭app 既台灣/大陸妹?
佢地話係援交, 個款又唔太似呃人...
個價格大概 $800-1300 / 2hr
堅定流架..
回復 kwuntongusb #2 的帖子

BADOO APP呀係 果到好多賓賓 台灣 大陸妹都有... 但唔知真定假
未見過台灣/大陸妹,淨係見到賓賓印印
點樣可以搵到台灣/大陸妹?
我朋友話食過2件, 我就搞唔掂.
一係佢地開高價, 不如洗一樓一7就
回復 boyboy100 #6 的帖子

你朋友食過賓賓定大陸妹?

賓賓, 佢食野好求其. 只要身材OK, 樣再衰佢都食得落.
我係B仔度睇, 好樣D個D起價好貴, 有個起我1500, 真頭ON9
有D 150-200無樣無身禾, 我真係唔撚食, 不如去老廟屌C9好過
boyboy100 發表於 2013-8-21 13:41
我係B仔度睇, 好樣D個D起價好貴, 有個起我1500, 真 ...

冇樣冇身材?咁就唔好難為自己細佬。
boyboy100 發表於 2013-8-21 13:41
我係B仔度睇, 好樣D個D起價好貴, 有個起我1500, 真 ...

can not agree more
今日有個thai妹開我1000... 之後俾我壓到600 係灣仔
C兄:咁係米自己去酒店租房?
有d女唔收現金,要你去7仔買張my卡當錢哦!師兄係唔係呀?
冇,不過感覺上係陷阱...
好歹周圍都係陷阱,要三思而行也~~~

登錄/註冊後可看大圖
回復 climby18614 #14 的帖子

同意師兄既意見, 凡事小心為妙
回復 兆林 #1 的帖子

內容真定假呀??????
回復 cricklau369963 #16 的帖子

似假既多d啦師兄
clcalex 發表於 2013-8-22 00:10
有d女唔收現金,要你去7仔買張my卡當錢哦!師兄係唔係呀?

呢D假既多~小心上當
周圍都有, 何苦?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:35