KL偷跳遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事源前排同D朋友一齊去馬來西亞玩,有幾晚留係KL。多得呢度D前輩教路,事前做足功課最終揀左去HSBC building 間Genesis Health club度玩。

由於有朋友一齊去嘅關係,小弟只能偷跳個令鐘出去玩,著實非常趕!!!

之前聽呢度D師兄介紹,好多都話GENESIS 同 E2 SPA D女都唔錯。不過最終都係揀左間GENESIS就腳D。(地圖請看附圖)

個晚食完飯大圍玩個幾日玩得太累所以想早D返酒店休息,小弟緊係捉住呢個機會去偷跳啦!! 去到HSBC Building直上10/F,門口就好似深圳D邪骨咁。

不過入到去就有一個大廳,反而有D似夜總會咁樣。個日平日十點左右個場都幾多人下只少都有2-30人,不過就好似聯合國咁,有阿差、鬼佬、同埋我地D華人。

眼見幾張梳化都坐滿晒人,心諗今次仆街了......... 之後就有個經理走埋嚟問我有咩要求,中國$258, 韓國$238, 越南$198(中國有水床所以貴D)。嚟度呢度緊係想食返D外國菜啦!!中國搭架河蟹號大把有得食啦!!!

就係呢個時間我對眼就好唔得閒,見到D經理都帶左十幾條女出嚟行去阿差度,D阿差望幾望都揀唔到。不過就係個果時間,見到有個長髮少女笑得幾開心,心諗唔好俾阿差揀左去呀!!

好彩D阿差都係掛住揀D大波妹,冇要到我睇中個件。之後我個經理就叫D韓國、越南妹過嚟。先嚟兩件韓國妹,一件肥肥地唔啱食、一件高挑樣都有8分,不過輸在冇乜表情。

之後就係越南妹,眼前就見到冇俾阿差揀中嘅開心果。唔駛諗即刻揀左佢!!不過旁邊果幾個越南就算係都唔係好啱我心水,平均分數都有6-7分嘅。

之後就有個侍應帶左我上房,條女就過左幾分鐘過嚟。點知一入嚟就同我講國語,當堂打左個特!!!不過原來佢係越南大,老豆就係中國人,阿媽就係越南人,所以都會識講少少普通話。

入到嚟都好主動幫我除衫,攬下鍚下(不過就冇得大車)。之後就沖涼做正經事,環保吹都唔錯,之後轉幾位都順意。

激戰一輪後佢都冇好趕時間,仲攬住我吹左一陣水幾好FEEL。佢仲攞個手機出嚟俾我睇佢D相(手機個D堅係越南文,冇俾人昆!!)。

走個時就俾左$20貼士,全程加埋$218 * 2.6 = HK$566一粒鐘!! 超值!!

如果大家鐘意個報告,麻煩加加分!! 小弟太GRADE好多POST都睇唔到!! 感激萬分!!
good report
next time go kl, i want to try
回覆 讚好 不讚 使用道具

感激分享, 我就去大馬happy

感激分享

回復 y616 #1 的帖子

Thank you for the report,  im going there oct, will go check it out

多謝師兄分享!

thanks for the excellent report brother nice job !

做得好, 多D分享
大家都有口福~~
借問聲係咪要講英文?

回復 iamamannow #8 的帖子

唔駛,經理係華人。基本上響KL都係講國語、廣東話多

HKOXSEX 發表於 2013-8-30 10:04
KL 廣東話得啦
馬拉話又得

我唔識馬拉話

iamamannow 發表於 2013-8-30 10:09
我唔識馬拉話

去到 KL, 因為企地乜話刀講,
可以人地講馬拉話
照用英文, 廣東話回
似足 local 咁
5會收貴

HKOXSEX 發表於 2013-8-30 10:12
去到 KL, 因為企地乜話刀講,
可以人地講馬拉話
照用英文, 廣東話回

原來乃識馬拉話

iamamannow 發表於 2013-8-30 10:30
原來乃識馬拉話

唔識作狀識

感激分享

多謝報告,下次去小小先~

Reply y616 #1 Add Thread

I would like to try, thank you for the report

點去㗎?要打的去嗎?

shaundavis 發表於 2013-9-11 14:41
點去㗎?要打的去嗎?

我住KLCC附近,打的又得行過去都好方便

good report...next time go kl, i want to try...new sport sported...thank