[手機/平版] 等到了,N9005

回覆 讚好 不讚 使用道具

亞樂 發表於 2013-9-28 09:35 5 ]3 Z# ~  y/ k4 H/ T( \% B  Q
但係個mon得FHD,唔係4K喎
  X( F: E: N7 x0 m( b3 q4 L: p7 F3 O
我機 cap 圖一向都係強制壓縮~

亞樂 發表於 2013-9-28 09:35 ; l' s+ W9 V1 C: {% v
但係個mon得FHD,唔係4K喎

3 X1 f; E+ c4 B# F  `  ], h禾問過d sales,企地話部手機既mon係FHD,放片時用4K电視/mon至有4K效果,禾相信巧多淫用緊既5會係4K电視/mon掛

kick_stanley 發表於 2013-9-27 09:54 ' h% \4 @: U8 B6 d. {9 Y8 r; L
回復 亞樂 #31 的帖子- G' n) z* \- x% x- M" F5 q

1 R7 P" L/ D5 @1 M( W有冇消息几時出? 謝

) Y& ^. o  E/ W" B傳聞話11~12月至出喎

亞樂 發表於 2013-9-27 20:03 , N3 m9 J$ c2 ^% q+ d
拍咗段十一秒鐘,66.8MB
" L- u0 r! [  X8 s4 d1 S不過唔識cap圖

6 i5 O( B) K* x- N8 y, `9 N/ x+ H試下用KMPlayer Version 3.5,播片途中可以右鍵,選取"擷取"功能,因我無4k所有未試