[手機/平版] Samsung Galaxy Note 3 N9005用後感

火.. [複製鏈接]
亞樂 發表於 2013-9-30 01:41
1 n) \" {8 W9 W4 c- Y) W相信大家都已經喺網上睇過試用報告,所以呢篇純粹係個人用後感1 g) U! g& j# M* l' C

3 W9 [' E8 l$ d% b3 z0 }; m% l5.7" FHD AMOLED,明顯比之前部S3 LTE好好 ...
6 E! ?, z* \, X. l# Q8 f; q
多謝你D comments wow            
回覆 讚好 不讚 使用道具

退卡咪要9好耐

o的相同個4k影片cap出o黎真係唔錯喎

張家輝 發表於 2013-9-30 03:42
5 k$ s* r0 F$ n1 P( J$ V8 `) a影出黎D相幾好喎~ 唔知支 s-pen 功能又如何呢 ?

) z2 {2 d" _. d7 z影相好靚,支筆功能強勁!用咗幾日都未識晒!

回復 亞樂 #1 的帖子
" i  n& F1 F4 ]& R7 V# ^& q% r. n  ]( |# P7 t1 Y5 ~
睇嚟三叔不斷進步,萍果依然沿地踏步,下次換機,只選三叔!

試反支筆刀有排反啦....一於買

我都用緊~ 講真幾好用~ 不錯~

The photos are very sharp and nice...but hands need to be very STILL when taking photos!!!
- Q5 c6 \4 E( t2 C3 m% O

亞樂 發表於 2013-9-30 01:41 . [4 Z+ M" C) o0 P3 ]
相信大家都已經喺網上睇過試用報告,所以呢篇純粹係個人用後感" u! L3 s- [- w1 x
" ?) n5 r% Q: Q7 W
5.7" FHD AMOLED,明顯比之前部S3 LTE好好 ...
. a. |( p0 k6 M6 E" Y
轉得太快啦...好難追嚟用

想問下仿皮易唔易烏伹,由其白色?

電池已經是賣点

kumapig 發表於 2013-9-30 11:55
, U: h$ ~: B& W想問下仿皮易唔易烏伹,由其白色?
  H2 @/ q& ^' M6 N
我用黑色ok喎,白色就唔知

早幾日開始用了,不錯不錯。

亞樂 發表於 2013-9-30 01:41
1 t* i3 U* E' h# A相信大家都已經喺網上睇過試用報告,所以呢篇純粹係個人用後感
0 V5 z& r2 N7 e3 U; P. y2 a
/ o3 _0 Z. G' ]3 t' v" T8 _+ s5.7" FHD AMOLED,明顯比之前部S3 LTE好好 ...
! z  @2 |0 f8 u* \
有讚冇彈喎好似唔錯!

電力持久~支持啦!

新電可能就可以﹐我部機用左4個幾月﹐而家都係捱到10個鐘到

note 友又要 upgrade  鳥     

亞樂 發表於 2013-9-30 01:41 9 d) Q8 P. M- X# H* l4 [) S' i- ?) g0 W
相信大家都已經喺網上睇過試用報告,所以呢篇純粹係個人用後感4 \# O2 U0 d$ N8 `: N8 Y2 Y
) D. t, E' Y$ X; A& Q7 O: b5 a+ d
5.7" FHD AMOLED,明顯比之前部S3 LTE好好 ...
* f( D5 p* J& G- C: P7 `
好吸引、焗换

咁神奇 用左9粒中刀仲剩90%電?

亞樂 發表於 2013-9-30 01:41 $ j- w  d3 H  U  ~: T! Q5 M+ k  C$ F2 G5 M
相信大家都已經喺網上睇過試用報告,所以呢篇純粹係個人用後感
6 Y- y6 o; n+ |5 v" H4 u- h# @1 [) w- o' I" g+ _$ I
1 l( \% u- T; J# O8 h) l
師兄如果持續上網電池可以幾耐