死士報告,TAS-Hobart (1st report of TAS region in 141) 求+分

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

死士報告,TAS-Hobart 求+分

Only method here is by newspaper......Mercury newspaper or SUNDAY Tasmania
今日睇報紙找了好幾個TEL, 2個不聽 1個不接中國人,只有2個OK......

登錄/註冊後可看大圖

第一個 19yrs old JAP?
$50
Fuxking shxt, Looks like 40yrs old and fat.....also...tattoo, not Japanese,definitely

第二個$19-20yrs old?

Arrived..........Wait 30mins.........
Oh no.....>~<"""
looks like 30yrs old.......still better than the 1st one.....
ok......做到軟,唉呀,打啦,都軟......
becoz....she is too old for me...and.......可能生過仔?勁鬆......
100AUS~Gone~~ T.T
Actually, she has done massage to me......is OK... her attitude is good....just old and ugly for me...
塔省第一擊
回覆 讚好 不讚 使用道具

Sorry to hear that Ching, wish you good luck next time!

回復 loklokleung #1 的帖子

1 個40歲,另1個30歲....唔通外藉朋友鐘意熟女?

loklokleung 發表於 2013-10-11 14:18

Only method here is by newspaper......Mercury newspaper or SUNDAY Tasmani ...

一個字:Terrible ~

報紙廣告靠唔住!

上次我在星加坡看電話簿廣告就very good!

gd luck next time la ching

nanalam 發表於 2013-10-11 23:00
一個字:Terrible ~

你咁鐘意幼幼,捉你去塔記住一年半載,你到時同坐監冇乜分別!

服務好也可算是一種彌補啊

patrickchui2001 發表於 2013-10-11 23:04
你咁鐘意幼幼,捉你去塔記住一年半載,你到時同坐監冇乜分別!

你對我甘殘忍啊

nanalam 發表於 2013-10-11 23:31
你對我甘殘忍啊

等你體驗下唔同地方嘅直女文化。到最後,你會覺得,都係祖國好!

Looks like 40yrs old and fat

patrickchui2001 發表於 2013-10-11 23:35
等你體驗下唔同地方嘅直女文化。到最後,你會覺得,都係祖國好!

祖國偉大,山河美麗,5光10色,幼幼好食。。。。。。

nanadom 發表於 2013-10-11 23:51
祖國偉大,山河美麗,5光10色,幼幼好食。。。。。。

好多國內同胞已經衝出祖國,放眼世界,他朝衣錦還鄉,就是光完耀祖之時!

patrickchui2001 發表於 2013-10-12 00:05
好多國內同胞已經衝出祖國,放眼世界,他朝衣錦還鄉,就是光完耀祖之時!

我唔係甘涕,佢地走得就走,溫到就移民啦,我去訓教教,聽日返工啊 886

holyshit

loklokleung 發表於 2013-10-11 14:18

Only method here is by newspaper......Mercury newspaper or SUNDAY Tasmani ...

咁你都可以食得落ge?

廣告係咁㗎喇!

老G~~~

哩啲咪叫做無g運囉