力哥試後報告有獎比賽!!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位試用過力哥的朋友, 歡迎在本區發表試後報告.

比賽截止日期為 2013年11月30日.

最好的一篇報告, 將可獲贈 iPhone 5S 一部!!

請多多支持!!
己收到力哥試用庒..已用..遲D出報告..呢幾日未有時間寫報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 manhung #2 的帖子

請把握機會,寫好試後報告,贏取金色5s I phone.

回復 hkjc3 #4 的帖子

多謝支持,請留下名字及聯絡電話,我們有專人聯絡閣下領取力哥sample.

回復 力哥 #5 的帖子

我都想試試

大家好, 呢個世界有權利必有義務, 話說上星期有幸得到力哥試用裝一粒. 咦, 有便宜梗係要試吓啦, 派力哥嗰位哥哥仔話試完記得出番份報告噃……ok…冇問題..黎啦….

話說搵左日去玩女…去之前食咗力哥先, 跟住出發坐車啦, 唔知係咪心理作用呢! 就係坐車期間感覺小弟弟有股暖流慢慢彭脹緊, 感覺幾舒服噃.

入正題勒.. 搵左情人上房後, 開始攪野啦, 感覺小弟弟比平時真係好似硬D, 作戰時間比平時差唔多啦, 冇特別延長咗, 都係十零分鐘ko.. 但…. 特別平時冇嘅.. 而家有噃…神奇呀.
就係….. 出完精之後.. 小弟弟竟然仲可以保持八分硬度維持咗成10min.. 嘩.. 呢吓正呀. 仲可以係温柔嘅隧道內抽插….. 正呀…好耐未試過甘嘅情況…good

回氣快…大約30分鍾後再次扯硬…嘩嘩.. 好多年未試過咁有生氣…呢次運動咗成半小時…真係好攰.. 成身散哂. 出完嗰幾滴精之後(真係幾滴咋) 小弟弟仲有六成硬度保持左5分鍾先軟化真係靠力哥先有咁嘅狀態(利申) 我從未食過呢D補品, 如偉哥, 大力仔.. 其它等等………… 所以冇得比較, 其實二小時後我感覺可以黎多鑊, 但我唔制啦, 費事咁搏啦.. 正所謂長玩長有嘛, 留番弟日再玩好過.
總結. 用後我都好滿意, 但得一粒係咪少D呢, 我建議起碼派力哥3粒咁就可以試真D嘞.. 希望有關人仕可以考慮吓我呢個意見.. 報告完畢.. 多謝收看…. 謝謝.

請留下名字及聯絡電話pm力哥
我想問吓力哥,我仲可吾可以索取sample牙

回復 manhung #9 的帖子

見你個報告咁精彩,送多一盒力哥給你,請電客戶熱線,35800056,但以後就要買番些力哥看吓門口啦!

小弟都想試下

我個人唔係好喜好漁蛋

力哥堅,力哥勁,力哥無得頂!

寄個sample黎試下呀力哥

回復 力哥 #1 的帖子

有沒有時段限制