力哥服後報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我已年過五十,但仍喜歡溝女,一星期四晚夜總會,見到靚女就想砌,但體力當然不復當年勇。但當我服用力哥後,體力充沛,後生時的感覺返曬來。睇咸片,揸吓波,細佬就已經扯哂旗,硬如鋼鐵,馬上進入作戰狀態,而且比以前持久及更大了一個碼。回氣又快咗,以前最多一次,已經很累,食用力哥後,做完一次後半小時可以再執多劑。很多年沒有試過早上起來扯大旗,現在每天醒來細佬都好似爲精彩的一天行昇旗禮,要坐低飲杯水食支煙,等一陣先可以去小便。我現在比以前更開心,因為力哥令我重振雄風,感覺後生咗十幾年!我身邊d女都爭住嘆我!
真五真呀?C兄!來自: iPhone客戶端
大家好, 呢個世界有權利必有義務, 話說上星期有幸得到力哥試用裝一粒. 咦, 有便宜梗係要試吓啦, 派力哥嗰位哥哥仔話試完記得出番份報告噃……ok…冇問題..黎啦….

話說搵左日去玩女…去之前食咗力哥先, 跟住出發坐車啦, 唔知係咪心理作用呢! 就係坐車期間感覺小弟弟有股暖流慢慢彭脹緊, 感覺幾舒服噃.

入正題勒.. 搵左情人上房後, 開始攪野啦, 感覺小弟弟比平時真係好似硬D, 作戰時間比平時差唔多啦, 冇特別延長咗, 都係十零分鐘ko.. 但…. 特別平時冇嘅.. 而家有噃…神奇呀.
就係….. 出完精之後.. 小弟弟竟然仲可以保持八分硬度維持咗成10min.. 嘩.. 呢吓正呀. 仲可以係温柔嘅隧道內抽插….. 正呀…好耐未試過甘嘅情況…good

回氣快…大約30分鍾後再次扯硬…嘩嘩.. 好多年未試過咁有生氣…呢次運動咗成半小時…真係好攰.. 成身散哂. 出完嗰幾滴精之後(真係幾滴咋) 小弟弟仲有六成硬度保持左5分鍾先軟化真係靠力哥先有咁嘅狀態(利申) 我從未食過呢D補品, 如偉哥, 大力仔.. 其它等等………… 所以冇得比較, 其實二小時後我感覺可以黎多鑊, 但我唔制啦, 費事咁搏啦.. 正所謂長玩長有嘛, 留番弟日再玩好過.
總結. 用後我都好滿意, 但得一粒係咪少D呢, 我建議起碼派力哥3粒咁就可以試真D嘞.. 希望有關人仕可以考慮吓我呢個意見.. 報告完畢.. 多謝收看…. 謝謝.
回復 klnonqq #2 的帖子

C兄,我已服用力哥幾個月,覺得自己愈來愈勁。正所謂工欲善其事,必先利其器,如果你係後生仔,有體力,有勁度,回氣又快,可以一晚幾趟,你就不必靠力哥,但如果發覺自己有些力不從心,力哥就是你的最好朋友。你可留下名字及聯絡電話,我們有專人聯絡閣下領取力哥試用版,讓你體會一下力哥的威力。
回復 力哥 #1 的帖子

多謝分享C hing
咁能勁.有無吹呀
比來試試好過,我都差不多 40,以前就 1 晚 7,現在 7 晚都未必有 1,禁堅野就的要試試!
多謝分享
支持力哥~~!!   连斩美女!!哇卡卡
有無甘勁丫。但事後有無比平時攰
多謝分享
多謝C Hing分享
Thank You Thank You!!!
多謝分享

細佬都好似爲精彩的一天行昇旗禮 - 你細路是否如你描敘就不知道了,也不想知道(hehe),但閣下這一句的文采實在欽佩!

做完会唔会好累。
回復 超能仔 #15 的帖子

你做完激烈運動累不累?你隻手5分鐘內不停CHOK累不累?
力哥係寶品,令你快快的回復體力,再大戰三百回合呀!
回復 manhung #3 的帖子

感觉到可以一试
多謝分享
真係咁堅?有冇作大呀?
回復 kakahi #19 的帖子

咁多會員試過都話好,就知力哥係勁野!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:24