[其它小國] 個人感覺 對d巴打一見賓妹印尼妹等就作作嘔狀........

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

未食過d黑妹就話唔好食, 其實就好似d細路無過大陸生活過就胡亂批判所有內地人一樣

我都好討厭大陸旅客, 但我眼見好多細路連一次返大陸都未試過, 就話大陸人不是, 我更加討厭班o靚仔

唔好似我咁返大陸生活過, 都起碼返大陸叫過下雞, 同d雞交流下, 睇下人點賺D血汗錢, 又睇下人點搵你著數, 先至再批判好無?

同樣地, 中國女人當然係好, 世界上最TOP之一當之無慚! 但 黑妹都有優點, 就係肉質, 中國人肉質偏削, 而印尼妹賓賓肉質緊緻, 撞落去有另一番風味

試下屌返一個, 就當係食飯一樣, 試下泰國菜越南菜韓國菜, 先至更加感受到中國菜的博大精深!!

唔講咁多, 試試UPLOAD 一照片和一短片, 告訴大家印度妹都有好野的!

登錄/註冊後可看大圖

www.sendspace.com/file/udupxd
點睇到呀大佬
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 htw #2 的帖子

片在sendspace.com 叫 /file/udupxd

www.sendspace.com/file/udupxd

如果我放原來片段我會入晒鏡

話說十年前我人在尼泊爾 在Pokara經酒店員工介紹 搵左個餐廳妹陪我兩日去玩 相處長時間而且銀彈充足的情況下 當佢係女朋友看待 印度妹都給予我極佳的情侶感覺 雖然全無服務但完全滿足我心靈 我比一百元港紙貼士 總花了一千一百港元 而我過幾天又花了一千元玩滑翔飛行 才十五分鐘就放棄了 正式係比錢貼難受 從始 我就明白去旅行玩女一定唔節省得的 而且尊重對方 比人搵下著數不計較 最終我哋其實係永無蝕底的

Well there are good and bad in each race. There is no need for racism

Indonesian girl some are pretty, must look for Sundanese girl mostly in Bandung whom are very pretty and white skin in compare to other indonesian

回復 a_lidandan #1 的帖子

多谢分享

多谢分享

回復 qclik #5 的帖子

我無你咁好研究wor 我都係食香港的 實淨有禮貌 在尖沙咀馬會樓上 好多年前囉

有無PIC 呀 Sundanese 是什麼我不知道 Bandung是印尼地方我知

多谢分享

a_lidandan 發表於 2013-11-1 05:12
未食過d黑妹就話唔好食 其實就好似d細路無過大陸生活過就胡亂批判所有內地人一樣

我都好討厭大陸人 但我眼 ...

I agree - 东南亚女女有D真系好热情,LBFM (little brown fucking machine)!

thank you ching brave sharing
hope i can try some day too

Wa. Ching is ging. Anymore photo to share?

應該編定為基本必修教才.

回復 mccy0123 #14 的帖子

不好意思 條女不肯影裸照 我只好尊重下佢囉 搞定人黑口黑面我咪會蝕本?

另外相片係得咁多 各位哥仔不好意思 多年前的 無喇喇不見了幾張

登錄/註冊後可看大圖

I don't have 印尼妹 experience but I can attest about 賓妹.
Don't let the housekeeper 賓妹 image fool you.
I ate some that are like import car models (think fast and furious).  Yum Yum!

回復 Fcukajap #16 的帖子

講真 一般賓賓性格爽快大情大性 好自信 不計床上 都令人加佢好多分 這方面港女大陸妹我好難見到
你邊到食呢 要告訴其他師兄呀

a_lidandan 發表於 2013-11-1 05:12
未食過d黑妹就話唔好食 其實就好似d細路無過大陸生活過就胡亂批判所有內地人一樣

我都好討厭大陸人 但我眼 ...

條女都唔錯

i did try indian girl but didn't try indonesian or phil girls.

i am try to fishing in yuen long since there are lots of indonesian girl there.

看习惯了很好