[手機/平版] 你班 76 睇死我唔會小,我依家就小俾你班 76 睇! (~^o^~)

回覆 讚好 不讚 使用道具

(~^0^~) 發表於 2013-11-6 02:45
. e- H& X! e/ Z* i5 V8 k係偷拍唔方便,要你硬食 1300 一張相同高質量 video,另外冇 4G! (~^o^~)

0 E9 \1 ]6 B  w: |+ B5 K/ ?無4G呢下真係…
9 V1 \% q- i0 K) y8 n9 J9 e; j3 E( G) `不過而家係唔係所有雙卡機都無4G架

雞虫大支 發表於 2013-11-6 16:29 4 b  i5 w1 q+ e
無4G呢下真係… - u! r8 _# u. _1 J) ?
不過而家係唔係所有雙卡機都無4G架
& e7 ^  z' B0 f2 F6 G
今年內都唔會有,e家曝咗光嘅雙咭4G雞得 acer 部四核6寸,但要出年至有得賣!

(~^o^~) 發表於 2013-11-6 16:36
* s7 r' y- b6 A8 ~) r今年內都唔會有,e家曝咗光嘅雙咭4G雞得 acer 部四核6寸,但要出年至有得賣!
1 t2 M4 E1 W3 E, ^! E/ j: z' H5 m
2 q: ?1 j& T& A) C3 t) C$ h- d
係唔係呢部, ~1 B, i  N. I! t# i; A
1.jpg 0 N* A! p( T7 ?6 [6 z- G

雞虫大支 發表於 2013-11-6 16:49 / x& y: s7 E9 w/ X/ P; h' }8 A
知唔知幾銀?
6 k& ?! F' v3 ^0 S6 A
acer s2 ,預$3000 左右,因為佢 e 家部雙春 3 G 5.7 寸都係賣梗 $2500,但我未必小,因為出年我部阿爾蓋達都會出 4G,仲要係 8 春喎!

(~^o^~) 發表於 2013-11-6 16:59
, c4 Y1 ]' L3 _8 Qacer s2 ,預$3000 左右,因為佢 e 家部雙春 3 G 5.7 寸都係賣梗 $2500,但我未必小,因為出年我部阿爾蓋達都會出 4G,仲要係 8 春喎!

' s2 x# B$ @) c4 N8 |& M: U正啵,有無多d資料?

內容豐富,大開眼界!

* C+ l1 j: E* l$ N9 O& f
雞虫大支 發表於 2013-11-6 16:49 - _  K: `: m, l% H
係唔係呢部
( r, f3 ?3 N0 G* I( X+ U( P# @
- P# u  ], \# Q- I/ N' R8 ], }
唔係! (~^o^~)
" t- e/ V; a, s2 G
' |" @0 j3 W3 @. G/ X- m3 ?" c' _& a  ^) u. F. Q
http://www.ringhk.com/news2.php?id=7189

本帖最後由 (~^0^~) 於 2013-11-9 02:29 編輯 : u6 z2 Y$ q. A# O" R, m: s; e
雞虫大支 發表於 2013-11-6 17:15 , _/ d7 V; j% e8 J3 J
正啵,有無多d資料?

% D7 G3 d& R" F. v  c/ \! i( [) V0 U& y
) `. a2 P- T( {- p: W1 F消息報導: * I, q6 k' d1 g3 {
联发科将于本月20日在深圳为旗下MT6592举行新品发布会。截止目前已有十余家智能手机厂商宣传将会推出搭载MT6592真八核处理器的终端产品,包括了与MTK合作紧密的TCL智能手机,旗下八核产品近日涉繁亮相,据说将成为率先上市的产品之一。

(~^0^~) 發表於 2013-11-9 02:28
# D/ i& a# D0 v! m/ d" q消息報導: + @' d4 Z: W+ U: q' s
联发科将于本月20日在深圳为旗下MT6592举行新品发布会。截止目前已有十余家智能手机厂商宣传 ...
0 `9 m/ ^5 Z, K
哦 MTK 6592,正呀,應該又會係平價高階!!!

雞虫大支 發表於 2013-11-9 18:13 1 O8 H, d: |' G" L" H% \  k$ \
哦 MTK 6592,正呀,應該又會係平價高階!!!
7 ?3 }2 G# t4 X7 R' U
所以 acer 下年至出e部4核4豬死得!

(~^o^~) 發表於 2013-11-9 18:40 3 k+ O3 M6 I+ x( |9 R" n0 p
所以 acer 下年至出e部4核4豬死得!

' e( O! ^6 k% }' Y: C6 [- H/ _我反而好想知 MTK 6592 會唔會取代到驍龍

雞虫大支 發表於 2013-11-9 20:56 & ^4 H! ^0 z! G5 T* a& R
我反而好想知 MTK 6592 會唔會取代到驍龍

3 k* h2 z0 u/ S5 E. [5 |8 ^2014 肯定都係 MTK 嘅世界,2015 就未知! (~^o^~)

多謝提醒介绍

真係好抵用呀~~

真係唔錯~

看落幾型