[菲律賓] 估唔到Cebu都有咁多野玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本身冇諗過依個trip會有得玩,又冇諗過會寫出離,但過程真係好amazing,同埋我見有好多報告入面既囡都好賓妹feel,如果你係咁諗就錯左,因為我發現有好多都好正既mix係入面,你睇完就明白。

Cebu係一個幾大既城市,有好靚既海同時都有好靚場同女,問下D當地人有咩夜場好玩佢地介紹Mango square,上到的士問去Mango square係咪有clubbing,點知佢又介紹我地去咩bikini bar,我地心諗,是但啦去睇係咩都好,去到我就入去睇下咩料,有個舞台又有女坐似似地night club,係二樓望落去見D人會渣下波飲下酒,一問之下原來真係,問問個fd ok就入line up睇女,Arena依到有分兩個價既囡300/600p一個鍾,媽媽生就600p一次性pay off,酒水就跟meun收,囡囡可唔可以囉手袋就睇你點同佢傾。Line up見到D 300p既真係食唔落,好菲妹feel,但600p就好唔同有白既有mix既,本身想簡紅衫個mix但諗住睇多轉,到最後果轉有條豹紋囡又姣又電人(門口右二,對住影果個),咁識做就你啦!其實都係飲酒唱歌吹水抽水,本身都冇咩特別,但係我條囡真係堅姣,我都係抽下佢水姐,佢倒返轉渣返我仲直倒黃龍,果然唔客氣,一於佢有佢揸我有我搓,之後佢仲換左衫上舞台跳舞,依D姣西帶走返去慢慢調教啦!
1 (2).jpg

第一晚玩得咁正冇理由第二晚停嫁?今次就真係去返Mango square,出發之前我仲用skout識下囡睇下有冇下文,當然都問下邊間場好玩啦,而J.ave同Alcohology都係佢地話好既場。當地既場都比香港既大,而且入場費平100p包one drink,不過我志在帶女走目標為本,跳跳下舞已經睇中左條韓妹,不過佢地D英文真係唔得,大部分都係有限公司溝通唔到,之後見到三條女其中有一個幾得下既mix,但見佢cool cool地唔多出聲就識下佢朋友先,到坐低有機會同個mix傾就轉移視線交流下,傾傾下原先條女就問我我係咪like佢多D,我當然say yes啦!佢又好識做咁行開,咁我就同個mix再飲過,原來佢唔係cool cool 地,係sweet sweet地,後尾我問佢

“may be we walk outsite  “
“Ok, and where we go  “
“Where you want to go “
“I dont know “
“Then go to my hotel “
“O..k.. “
得咪,果晚好玩到呢?一入房就車住玩車住出玩到唔想佢走,依家我都仲同佢wechat緊,可惜唔知幾時有機會再見佢。
PS. D過程相可以交換我就唔post出離,我想權低既人都睇到又知到依到有好野玩,thats it。
Nice, thanks for report.
The girls are cute, but looks a bit "leung".
回覆 讚好 不讚 使用道具

未去過, 多謝ching 分享
第一個囡囡好正
下面果個幾碎?

一睇張相就是條女同你玩得幾有mood 仲要咁靚 師兄你爽死了吧 千金難買好心情! priceless ar

後面嗰條女的確係幾索吓
絕對係一個值得去開發嘅場...

女的的確很正

bussy 發表於 2013-11-6 00:34
未去過, 多謝ching 分享
第一個囡囡好正
下面果個幾碎?

第一個超絞
第二個冇問,都係咁玩覺得正就去馬啦,話知佢幾歲

a_lidandan 發表於 2013-11-6 01:45
一睇張相就是條女同你玩得幾有mood 仲要咁靚 師兄你爽死了吧 千金難買好心情! priceless ar

玩feel果個真係超正,打車輪打到唔停手

alantony 發表於 2013-11-6 02:08
後面嗰條女的確係幾索吓
絕對係一個值得去開發嘅場...

但後面果個要溝,同埋唔一定見得到

回復 Samuel501 #1 的帖子

Thank you CHing for sharing.

thanks alot for the report. looks fun

第二個好正呀ching

最尾個囡囡好得意!
有冇多D相可以睇下?

z861108 發表於 2013-11-6 22:28
最尾個囡囡好得意!
有冇多D相可以睇下?

有片tim,你有片可以同你交換

littlebridge 發表於 2013-11-6 19:36
第二個好正呀ching

正咪加下分

果然係LBFM

it's the men's heaven !! thanks for the picture brother !

多謝師兄報告, nice pics~

條MIX真係好正