[中東] 唔知杜拜有無?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位CHING見多識廣,食盡各國美食(及美女)
請教一下,唔知杜拜有無野玩?
小弟打算出年去下,睇下有無好野食下...
唔知
不過回教國家小心d
聽過男女親密d 都捉過(唔知真假)
回復 Liverbirdywna #2 的帖子

多謝CHING提醒
不過直覺上覺得世界各處都有
睇下搵唔搵到咁解
師兄小心d喎,嗰度隨時打把㗎
去過,是有的,大部分來自中國,其次亦有夜店,放心,等您報告
街中會有游雞,而當日我去當間似club場,入場加入drink價錢,然後自然會有人同您打眼色,間店都幾大,但地址忘記,我當日都係問當地人
回復 gm302 #7 的帖子

謝CHING指路!等我去到睇下
師兄小心d喎
處處小心啦
咁多位CHING都叫小弟小心,睇黎呢個地方風險相當高...
回教國家打屁股咖!
有間叫 international hotel  2/F 有間 Bar, 入到去睇落像美式酒吧, 燈光唔系黑mum mum 過種, 上面多數黑妹, 小量russia, 印巴, 極小量賓賓, 蒙古(扮日本), 你想揾金頭髮非常之難, 入場費要50-80Dirham 包一個DRINK, 我上次去到企左唔夠半個鐘就走, 因為真系冇嘢好睇.

但C HING 如果真系去見識既, 千期唔好drink 咁多酒, 你會發覺落樓會有2-3部的士, 但會有成6-7個的士司機, 其實其他個幾個系當地既警察, 專捉啲 drink 多左酒既人, 到時佢會叫你上車去驗小便, 但就一嘢就直接車你去警察局, 最快第二日放你, 最慢7日, 仲有一樣要提醒你, 如果你系有 high 嘢既習慣, 你就唔好去喇

如果你覺得我吹水, 你可以試試
回復 diupuiyin #1 的帖子

UAE 是回教國家. 但它很开放. 有很多外国人. 不像沙特那么Straight.

温馨提示: 7月是回教的斋月(Ramadan). 他们不吸烟,不喝酒,不 XO. 是伊斯兰世界的盛大的节日
我们要尊重他们. 不要公开和囡囡亲热.
最重要系玩得開心, 又放心, 玩得盡興.
回復 diupuiyin #1 的帖子

我过中东出差几次,我想与Ching分享我的经验
1. 不建议在夏天去迪拜,因为汽温度超过40度。
2. 7月是回教的斋月(Ramadan). 他们不吸烟,不喝酒,不 XO. 斋月是伊斯兰世界的盛大节日. 我们要尊重他们. 不要公开和囡囡亲热.
3. 最好去中东的时间是十一月和二月之间。温度是大约15至25度
4. UAE 是回教國家. 但有很多外国人, 它很开放. 不像沙特那么Straight.
5. 迪拜有2个地方,一个新城区,一个老城区。新城区有许多高楼大厦。老城就像深水埗。有时候,你在老城可以找非常好东东。
6. 迪拜有地下铁,你可以用公共交通工具去各地。
7. 多数酒店都非常不错,价格合理。
温馨提示: 最重要系玩得開心, 又放心.
be careful going to this country
多謝各位CHING有用資訊!小弟打算三月左右去,到時睇下好唔好彩,睇下有無資訊向各位報告!
去Moscow Club, 吾洗諗
我未去過但有位朋友在杜拜工作左五年話我知. 杜拜係中東佬叫雞的後花園. 雞種特多耒自世界各地.有黄有白亦有黑 .平有平玩貴有貴玩.

我以前亦在 英文版 World Sex Guide forum 上見到 . 最多人回帖係泰國 , 杜拜排第二.可想而知
杜拜玩呢D係味唔洗銀紙.比一加倫水佢得唔得?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:55