[賽後報告] 太子試到真泰泰

簽到
名稱: Fanny
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A41531-太子-樓上骨-Fanny.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一路想試下泰泰嘅手勢,過深水埗嘅正/邪,都覺嘛嘛,咁無意中睇到呢個,都有師兄出過報告,見三佰蚊個半鐘就去試下,上到去開門,樣係正常嘅,低胸衫,硬係覺得有d伏,佢仲要忙住玩緊whatsapp,叫我坐傱睇下電視先,玩左十分鐘,都傾下計,佢廣東話都唔錯,到佢玩完後就拎毛巾比我叫我沖涼,其間係佢抽我水。佢間房係有分廳同房,係窄但深,上到骨床就趴低,佢一按就知到有料到,可能佢手勢啱我,手按响骨,跪背又响,絕對鬆到,推完油有熱毛巾抺,按大肶內則極具挑逗性,強忍之下只試A餐,出完野佢話仲有時間,洗手再按頭,絕對會翻食。車牌應該無需考,入屋後佢已主動車車,比完錢加貼士佢再坐低請教我快餐紙寫乜,吹左都成十分鐘水,有師兄喺門口度等唔好意思,不過抵你,明明請稍後都走去按鐘!!!
人地係咪肚餓想同你食多個快餐呀?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ydhmlq #1 的帖子

多謝師兄分享

年齡如何 雖然骨技係主力 但太大年紀 都有D唔知點好

At what time you went there?
I remember that there are 2 Thai girls, one work day time and the other work at night.

泰菜我鐘意,上上上

oldboy_141 發表於 2013-11-21 23:42
At what time you went there?
I remember that there are 2 Thai girls, one work day time and the othe ...

下晏三點左右

多謝師兄報告

多謝師兄分享

多謝分享!

同路人 等我搵日都試下日更果個先