本人有個提意,今個星期五或六到羅湖瑪雅城旁邊disco, 玩一

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人有個提意,今個星期五或六到羅湖瑪雅城旁邊disco, 玩一晚,溝二奶或妹仔,我要澄清我不是燈頭,只不過每次公幹完都在那按摩,之前會在那飲一杯而已,見好多女!如有興趣pm我最少4人成團,開張臺一千左右吧,要再了解,食唔食到睇自己,飲夠可去按摩瞓一晚!或可提意去那個場玩!自在交友,一齊玩!
你是否講richy??  這裡貌似是多女,實際係乜女都有,小心入錯貨,呵呵
回復 p_fai #2 的帖子

Yes!你有無食到好嘢?
RICHY依家似乎係多左搵食女女,小心俾貴價食k女/150女

十分認同
小弟之前經常落RICHY玩 ,  
但朋友講到好岩 去到搖搖搖飲飲飲 有時溝到又未必食到 咁就洗幾百,
不如拎錢去比女服侍
(舞池好多爬手小心!)
aldo333333 發表於 2013-11-26 00:24
回復 p_fai #2 的帖子

Yes!你有無食到好嘢?

好嘢當然食過唔少,不過都係果句,我食到唔代表你食到,而且佢未叫richy我已經去玩,以前真係多正經靚女又易食,宜家就又多揾食又多港燦,我識好多富二代女仔都唔去richy,所以我都極少去,而且宜家都去多場玩
dick666 發表於 2013-11-26 20:56
十分認同
小弟之前經常落RICHY玩 ,  
但朋友講到好岩 去到搖搖搖飲飲飲 有時溝到又未必食到 咁就洗幾百,

始終比錢食女同溝到食女係唔同,諗下個過程同搞嘢果陣有feel,係有錢都買唔到
回復 p_fai #6 的帖子

唔知師兄有無邊个場介紹呢,
c兄講得好岩,有食到好野,唔代表其他人都可以食到
同埋,有d女女食腸多過我們食鮑,上去玩,最緊要小心
aldo333333 發表於 2013-11-26 22:23
回復 p_fai #6 的帖子

唔知師兄有無邊个場介紹呢,

哩D最好自己發掘啦,anyway好唔好玩係自己覺得;
羅湖尼講大路就樂巢、richy,新嘅有muse、candy
晚裝.....不錯的....
入嚟支持吓~~
小弟都好鍾意玩呀
学习学习下次去看
多謝師兄分享來自: iPhone客戶端
這條子也太老了吧
好提議,今星期六一定人山人海,嘩鬼出動。
不知道有不有场子介绍
i am interested. please advise location.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:01