[樓上骨] 臨時囡囡資料庫,歡迎各位樓上骨囡囡們加入(樓上骨專區)

靓女,梗要支持啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持臨時資料庫

支持臨時囡囡資料庫
如果有微信群組更好
有興趣加入群組請通知

支持臨時資料庫

支持臨時囡囡資料庫!

支持臨時囡囡資料庫

回復 福樂Jojo #1 的帖子

Jojo支持您,有時間一定找您

支持!!

支持靚女好姊妹JOJO

支持臨時資料庫

the society being disorder ......

200% SUPPORT.

半陀半北, 唔知勿野味道呢???

支持jojo,多谢jojo。

好耐無上來,剛剛先知原來天番地覆咁滯!

唔知幾時再會,USB 確是曾經開心過的日子,不過隨著幾位相熟技師離場,已減小了出來 walk,現在想返仲會令小弟再拿起個電話的只有兩位了,就在些最後分享下吧。

喜利 Jo Jo (#18807)
地址: 尖沙咀 彌敦道81號喜利大廈 11字樓B1室
        (港鐵站C2出口 | 華源大廈隔離 | 尖沙咀桑拿樓上)
電話: 9217 8177
時間: 12:00-21:00 (星期日休息)
身高: 5'6"
三圍: 34.5B-25-35
國籍: 中國 (廣東話, 國語)
服務:  HK$ 400 DUP+HJ (80分鐘)
          HK$ 500 DUP+BM+BJ (80分鐘)

http://webcache.googleuserconten ... p;ct=clnk&gl=hk

登錄/註冊後可看大圖

這是我初次搵 JoJo 的報告:
http://141hongkong.com/thread-857001-1-1.html

JoJo 師承東方X泉,如果你對按摩有要求的話,JoJo 的 Part 1 未算夠師傅 (熟我都知,Part 1 我只追住洋洋和家敏),但勝在對按摩有 D 天份,學野快,肯用心,好多時舉一反三,一講就明,所以只要你同佢講解清楚你既要求,佢會儘力做到。個人經驗,出來揼 USB,窩心有時比技術更重要,所以我基本上停晒 USB 咁滯都未停過搵佢。

JoJo 既 Part 2 出名剎食,佢唔係好豪放做種,但講 GFF 相信無出其右!我最印賞佢既地方係 「慢」,Part 2 呢個慢字玩得多既兄弟自然心領神會,毋須多講了。另外小妮子出名個招左右互博,邊揼邊 R,更可視為將整個 Part 1 變成 Part 2 既前奏,所以大家都津津樂道!

試過日光日白見過 JoJo 既便服裝,即刻眼前一亮,算年青貌美,係街會回頭望多眼個種,USB 好多都要夠工作間既燈光保養,落街靚過入房的其實不多見。

灣仔 玲玲

地址: 灣仔 (電話預約)
電話: 6920 5176
時間: 11:00-23:00
身高: 5'5"
三圍: 34C-24.5-34.5
國籍: 中國 (廣東話, 國語)
服務: HK$ 360 DUP+推油 (90分鐘)
        HK$ 268 DUP+推油 (50分鐘)

http://webcache.googleuserconten ... p;ct=clnk&gl=hk

玲玲是大場手法,舒服,消除疲勞一流,治理功用有小小啦,適當唔會過份或令你唔舒服既!佢對自已手骨都頗有信心,但唔會自吹自 high。本人最怕技師不停講自已點掂幾叻,新試揼骨既客可能會有用既,但其實你襟落某 D 位個客都識放鬆唔會特別去縮都知個客揼慣,你有無料會知啦,唔駛自已講,咁情況下想搵話題大家可以交流下但唔需要 sell 既,玲玲就好識掌握呢個平衡點,所以揼同吹水都好舒服!

玲玲 的 Part B 配合度好高,雖然只是 HJ 餐,但合理斯文體貼互動的話,可以玩得開心過某些技師既 B 餐!你關注年齡外貌的話,我會形容呢位靚女係高挑修身,無廣告寫咁高 Cup,中女但一 D 都唔 C9,順眼對上,暈浪對下,以搵 USB 來講,咁都會因為外型唔入閘的話咁我地無乜野可以分享了!

最後一把,玲玲加價後我未上過去,但加價前其去過 三 次,三次我都比 400 齊頭,當時玲玲仲係收328 (90分鐘),佢次次找錢比我都 say Thank You,因為我覺得以佢既服務,我比四舊係我有賺,所以我滿唔滿意你地自已諗了!

我相信分享埋呢次,後會是否有期也未知,就算另起新壇我呢 D outdate 晒既古人乜相信亦無力再起,所以大家 Take care 啦,當然遲 D  4 台舞照跳就最好啦!

大家好!广告4了大学有什么好的办法?

好彩妳地識自救,大力支持呀!!

full support with all these directions and would never get lost or missing out!!! Thx!!

支持臨時囡囡資料庫!