係你既始終係你既...

簽到
名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療spa-紫荊spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先,此網重開值得恭賀,因為我怕呢個ACCT D 分會付諸東流

北上公幹後見有D時間,諗住問下夢兒有冇空,之後佢話6點可以就即刻飛的過關
點知一到關口佢話原來老闆娘幫佢接左幾個BOOKING,排到好夜
O SHIT~
咁....橫掂都預左時間就玩下緣份遊戲吧....照去

去到,見到不少新面孔(對我而言),正花多眼亂之際夢兒落鐘
仲安排我入房....佢唔係唔得閒嗎?原來有師兄約左要遲,有一個小時空檔了,咁一PART就一PART啦,辛苦了美人冇得休息一下
不過,奇妙既事就此發生
遲到既CHING最後竟放了飛機,令我原本冇時間變一PART,再變左足鐘  無名CHING請受小弟一拜
不過放飛機此風不可長,下次唔好喇。

各位見我又寫夢兒可能已經厭了,的確我沒有新POINT可加
但佢既好處仍值得重溫,有搵過佢既CHING就會知道
今次想講既係其他技師同氣氛

臨走既時候,老闆娘請我飲湯,天氣寒冷,一碗熱湯真暖入心
同時亦可真真正正有時間跟其他技師溝通及望清楚.......的確我係幾怕同女仔對望多過三秒,所以好多時我都唔記得邊個打邊個
YUMI - 之前寫個既麥記少女,仍然愛傻笑。我飲湯既時候發覺耳仔紅左(我自己都唔知),佢問我係咪慾火焚身 ......頓時語塞,望CHING指點......
KK - 好熱衷叫甜品食,可惜我走既時候都唔夠額,下次CHING探班買D甜品比佢地啦。不過佢地愛食榴槤PANCAKE......BTW,其實我覺得佢幾靚女
CC - 比較靜,後生,這個我少D交流,可能係第一次見面
冰冰+倩兒 - 高佻身形,相信屬熱情一族,有佢兩個在場,好似開左場棟篤笑,真係唔會靜

熱熱鬧鬧都幾好,CHING自問唔怕擠身女人堆,可以唔洗咁急住走
身體各部份RELAX完,又試下坐低傾下,可能又搵到一D唔同既感覺

好了,寫完
齋吹冇內容的報告一份,岩睇就留言分享一下,唔岩就留低一句寫狗也可
不過我呢隻『寫狗』次次都有比錢架

好的。 感谢分享。 😜
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享!

師兄, 老老實實, 如小弟等平時幫趁開四五舊揼骨加起機,
嚟到呢間會唔會覺得太貴?
抑或物有所值? 定係物超所值?

多謝師兄頂級報告

回復 ET138 #3 的帖子

呢間都係咁上下價錢
雖然我唔知你去開邊間,不過我呢一年都係呢個場冇轉過
應該OK掛
或者你睇下其他CHING點講

回復 ET138 #3 的帖子

其實好睇你求乜,你要求揼得好好嘅,我諗你就會覺得唔值

這間我猜差不多要一千元
一分錢一分貨吧

...各位見我又寫夢兒可能已經厭了,的確我沒有新POINT可加
但佢既好處仍值得重溫,有搵過佢既CHING就會知道....
找夢兒,我都不會厭喎,,,,

回復 ken19lam #8 的帖子

Share some photos la, or describe their face, body, services etc

多謝師兄分享!

回復 relena1997 #7 的帖子

不用一千  做spa   買單53O    小費比3OO    有問過收銀知公價比2OO   Kk眼大大   皮膚白白 幼幼手摸落好舒服   比多1百都值得

最近試咗倩兒,勁好波,相頭一般,好玩得,試啜雨雲,妹妹即缺堤,要換底橫。

回復 某某 #14 的帖子

要換底橫咁利害?

回復 Agnescora #9 的帖子

樣靚,後生走肥,服務更是體貼細心全面,難得好技師!

回復 relena1997 #7 的帖子

一千? 唔洗

c 兄我去過多次,但d 女女 只能隔衣服摸波波...

引用其他師兄講嘅老套說話:我有嘅你未必有, 你有嘅我未必有
真係好睇囡囡心情同埋師兄為人, 最重要都係嗰句, 要識尊重同\"溝\"通!

多謝師兄報料