Syd City 韓式 Masstige 8

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次係呢區出文, 獻出小弟第一次, 寫得唔好不要見怪!!

呢一年先知呢度有澳洲環宇遊, 原來先知咁多正斗野!! 查實小弟係係syd 讀書大既, 所以睇完呢區心中慨嘆, 個時唔識寶!! 但正所謂塞翁失馬, 焉知非褔!! 上個月同老細出trip番悉尼!! 機會來了!!

因為幾日都要同老細應酬見客, 自由時間不是太多, 要到最後一晚先有時間夜探. 星期六晚, 剛剛去探完朋友, 即刻上141台睇下邊度就腳同看似幾好!! 最後揀左係City Harris Street 既韓式 Massage 店. 決定好既時候已經成11點, 即刻飛車去. 去到Harris Street, 可能又落雨, 條街無人得濟, 泊好車係門口. 搵到呢間店, 門口有盞掛牆燈, 好唔顯眼. 唔似香港咁咁明亮. (出征方便) 準備Send 埋個msg 比遠在香港既”老虎” 時, 有個黑人保安過黎兜搭 (所以保安個方面唔駛擔心). 佢就幫我開門, 搭上今次既旅途.

一入門口, 沿樓梯上, 會有個reception, 有2-3條30歲女人招呼坐低, 即係媽媽生. 個時有1-2兩個韓妹著住3點式行過, 應該準備上鐘(心唸, 正無黎錯). 坐低後, 媽媽會介紹佢地既收費, 韓國人D英文好難聽得清, 之後介紹收費. 最後小弟要 $168 1小時. 之後有4條囡逐個行出黎介紹自己, 但未睇得清時已經走番入去. 2個OK, 2個有小小老, 最後要左第一個年輕D. 好,比錢上房.

上到去, 等左陣, 女女終於黎, 同佢吹左陣水. 條女22歲. 之後寬衣洗澡. 終於看清女女身材, 有小小波地, 幼腰, 毛稀疏. 但韓妹真係好白!! 沖洗時, 撩佢吹水, 但佢唔係好聽得明英文. =_= 上番按摩床, 第一part 按背, 無咩特別. 平時北上按時都有水吹下. 點知佢唔明英文, 全程dead air. 去到第二part擰轉時, 佢係我耳邊講左句”are you ready” (我最期待的畫面出現了) 之後落油, 不停上去磨,上下遊走,又會叫出聲, 韓妹真心叫得好好聽. 係我享受緊聲響時, 一口含埋黎, 超正, 差D叫出黎, 但係非環保吹, 但好舒服!! 最後再照顧小弟遊走時, 比佢引爆了. 發去哂佢身上面, 但無黑面.

雖然無開大, 應該只有機場, D女有時都幾錫身, 但都很不錯!!

後記: 第一次試韓妹同第二度地方, 雖然貴左D, 圍番成千幾蚊港紙, 好彩前一晚同老細遊星城時幫補下.不只於肉赤赤. 呢家店算係服務不錯, 入面都OK. 女都可接受. 各位ching 不妨一試. 希望下次番去有機會試下其他再分享.

*新手出post, 不要介意太長篇.
多謝分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告!

你有車,你應該去romeo or juliet,同樣韓式按摩,但他們額外提供韓國足部按摩,非常輕鬆.

回復 steven2012 #4 的帖子

個時成12點, 加上我酒店又係china town, 個日又落雨, 唔想去咁遠,
所以小試牛刀,試呢間!!下次有機會再出征第2家!!

robben05 發表於 2013-12-23 23:57
回復 steven2012 #4 的帖子

個時成12點, 加上我酒店又係china town, 個日又落雨, 唔想去咁遠,

ok,明白,如果你喜歡韓式按摩,下次試試remeo or juliet,條條女女都好靓和額外免費足部按摩

回復 steven2012 #6 的帖子

謝謝師兄分享!!!

robben05 發表於 2013-12-24 00:05

謝謝師兄分享!!!

你下次再來試試

remeo or juliet係咪得Massage? 冇全套?

irene58 發表於 2013-12-28 09:17

remeo or juliet係咪得Massage? 冇全套?

得Massage加吹...冇全套服務...第二次有折扣

回復 steven2012 #10 的帖子

有得口吹?
咁又唔錯WOW...幾錢個鐘先...$160?

irene58 發表於 2013-12-29 09:55
回復 steven2012 #10 的帖子

有得口吹?

韓妹幫你吹..我記得好似$170...

回復 steven2012 #12 的帖子

唔錯好似幾正...

irene58 發表於 2013-12-31 22:36
回復 steven2012 #12 的帖子

唔錯好似幾正...

第二次減$40

回復 steven2012 #14 的帖子

正...會唔會有口爆嫁?

irene58 發表於 2014-1-1 18:19
回復 steven2012 #14 的帖子

正...會唔會有口爆嫁?

remeo and juliet唔會有口爆,除5*韓妹外

Havent been to romeo\'s for a long time, as I prefer masstige much more as I felt the girls at romeo\'s got lazy....maybe its changed now

ibizarian 發表於 2014-1-2 04:44
Havent been to romeo\'s for a long time, as I prefer masstige much more as I felt the girls at romeo ...

I was there few weeks ago, was suprise that romeo offered free foot massage after the massage, great

回復 steven2012 #18 的帖子

Cool, good info. Any spare 40 dollars off coupon to pass this way

thegismo 發表於 2014-1-2 14:17
回復 steven2012 #18 的帖子

Cool, good info. Any spare 40 dollars off coupon to pass this way

I still have one,expiry in few days...