[佐敦/尖沙咀] 秋之樂熱情咖啡

名稱: 
地區: 灣仔
網址: http://hk.nightlife141.com/node/1864

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本來想做多次水晶,點知唔得閒,老闆娘介紹左coffee,話2個係好Friend,沖完涼,coffee即刻推門入黎,面帶笑容:你好呀,靚仔。我心唸,唔係掛,我呢種中坑都算係靚仔?不過聽到都幾舒服,coffee屬於青春靚女類型,雖然入行時間短,不過功力都算ok,推油好舒服,差D訓著,點知一路推落到pp到,就身不由己,浴火難耐,睇到coffee一面壞笑咁望住我,我梗係唔會放過呢個機會啦,估唔到coffee既身形竟然可以咁大,好有手感,終於戰敗。出黎又睇到著黑色緊身裙的靚女,經介紹原來係大美人apple
回復 straybird #1 的帖子

恭喜C兄食到好嘢。
thanks for info Ching ...how much totally ? for airport tax
Advertising ?
支持分享,讚同師兄說法.  Thanks.   
feel like an advertisement
多謝分享,我都做過咖啡,樣靚,身材勁!
多謝師兄分享,第日得閒嘆吓咖啡至得……
多謝師兄報告
thanks for your sharing brother and how much for part 1 & 2? thanks!
Really looks like an ad as introduce gal's name in here!!
more detail  please and thank ching
揾coffee已經3次,還是那麼吸引人,只怕呢次要中毒啦
呢次改揾丁丁,溫柔後生靚女,皮膚好滑,真係令人陶醉。
回復 straybird #15 的帖子

師兄有排試,我還欠一個就做過晒了
水晶:白滑暖手。
咖啡:靚樣身材勁。
韻芝:女友feel。
天娜:野性好玩。
丁丁:溫柔體貼。
Ruby:按得明星相。
Miumiu:大眼靚女。
Apple:最後未試。
請問什麼收費?
回復 straybird #1 的帖子

感謝c兄分享
昨日情人雙節,喜在老尖同伴找吃!
還有點時間上去齋拜年,過年都未上過去見新房,兩靚老闆娘,罪過!罪過!
先講兩間新房:粉紅色調,需然比較細點,但非常浪漫,好有氣分!
小燕子的確是古典美人,高挑走肥!
joey時常都覺好面熟,開娘的靚女,笑容吸引!
韻芝,coffee,cc等,還有粉紅情人節蛋糕食添!
來時見到兩位靚女新人見工,其中一位仲係超靚添!
老闆問叫乜名好?不如一個叫,ami(亞me),ayu(亞you)吖
回復 ken19lam #19 的帖子

水晶晶,Coffee,秋之樂首選。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 15:16