[太子/旺角/油麻地] One massage 舒適的正骨

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成個新年都冇揼過骨, 週身唔舒服, 不過平時揼開的好多都冇開....
於是尋日上網做下功課, 免得跌錢, 最緊要搵到揼得好的
於是去了one massage, 打電話去問有冇開, 佢話有, 有冇出火, 佢話冇......
思考一輪, 好啦, 都係上去
一個貌似老闆娘的人開門
老闆娘約30, 高佻走肥, 身型好好
之後佢問我要做45定90分鐘, 我話90啦
問我沖唔沖涼, 我話沖啦
之後沖完入房, 老闆娘用踩的多, 但真係有鬆到, 期間同佢好多計傾, 乜都傾
就咁傾下傾下都有超過90分鐘了
但最後就是沒有part 2.....
但part 1是十分好的
樣貌: 7/10 就是順眼冇撈味
身材: 7/10 高佻走肥
年齡: 30左右
part1: 8/10
整體: 7/10 始終沒有part 2就好似差啲咁....如果沒有選擇而又想揼個舒服下都不失一個好選擇...而且老闆娘很好傾

ps.網頁中的相應該就是老闆娘本人喇
冇part2,但已經要收part2價錢
回覆 讚好 不讚 使用道具

以前重見緊300樓下,而家已經接近400...
真係升價升得快....

就係差在冇part 2.

冇Part 2,個價錢都...

以旺角哩講,3舊水齋揼已經好勉強,而家加到4舊水?包埋VAS就OK,如果唔係都幾難生存!油麻地齋揼90分鐘,都係收2佰1咋!

連鎖式正骨地舖, 90MINS 收$450-500 ;  
如果位準夠力兼足鐘 + 個場有D裝修話, 正骨收$400, 我覺得合理  

若以邪骨場標準, 齊DUP 已收$400 咪貴LOR..... 睇下用正定邪來睇呢間舖

去過一次, +200 做埋男士潔臉 (成 70幾分鐘), 埋單 6舊 (2小時45分鐘), 差在冇 spa , 否則 間中一次可 hae 足半日~~

Ching,  I totally agreed with you.

It is a good place to go for relaxing.

Any other place to recommend please.

I Tried it before it is really ok wor

這樣的環境、地方、裝備,$400 + tips 都算貴
好的方面是出入方便和技師認真去按

間中正骨都唔錯

凍凍地,正骨水是不錯的保健養生好地方

呢度既正骨手勢的確唔錯

raptorbaby 發表於 2014-2-15 17:52
呢度既正骨手勢的確唔錯

咁那位技師比較好呢?

力水夠就阿萍,另一個(好似老闆)就踩背多

昨晚去到讓我在遇見 "美女版的徐子珊" 服侍我

dada88 發表於 2014-3-1 13:27
昨晚去到讓我在遇見 "美女版的徐子珊" 服侍我

師兄可以詳細講講嗎?

前兩日打完波,週身痛,加上返工係咁對住個電腦,個膊頭緊哂,係時候又要鬆一鬆....

打上去老闆娘話得閒,放工即刻上去鬆一鬆,佢先同我踩背,力度適中,一踩雞翼位同膊頭位鬆哂!

踩完後再來溫柔按摩,按穴位恰到好處,尤其係按頭,推油手法亦都正宗,簡直令我精神為之一振!

如果師兄想要part2...相信呢度真係唔係咁啱,但對於我揼個正骨,而又想要個地方乾乾淨淨,又想慳返啲交通時間,呢度確實係幾好選擇。

p.s. 雖然無part 2, 但老闆娘著c物都幾吸引...