東堡探路

簽到
名稱:東堡
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

忍唔住要試新野昨晚上左去 ...
有好有唔好, 有讚有彈, 已省卻因新開張未熟手的問題 (純個人意見):
我個人一向唔太在意價錢所以不提囡囡消費

讚:
> 一流裝修 - 地址係前朝養生殿遺址, 格局都大致一樣
> 一流綽頭 (主題過癮), 選老師, 囡囡真係上足老師裝備戴埋眼鏡在課室上鐘,選空姐就換埋空姐制服最頂癮係竟然手拉著行李一齊入機倉攪野
> 印印和經理(仙記經理們) 服務態度180度改善, 有番哂D親切感
> 全部師傅工來自東記熟口熟面, 服務有保證
> 獨立沖涼格連獨立洗臉盆超好 (仲正過利記和以前的回力)
> 休息室張椅超舒服方便, 客與客之間距離適中, 要讚

彈:
> 地點唔好, 從碼頭坐巴士唔到坐的士太近行路要6~8分鐘, 有可能係前朝養生殿的致命死因
> 沖涼格太近更衣室攪到地面非常濕滑, 人一多非常混亂又危險
> 雖然主題綽頭十足但每次選美最多得6件 ... 有待改善
> 行高檔, 無左仙記/東方傳統的囡囡進門侍浴, 無左經典遊戲, 無選美Show, 無左男女共浴, 無左BB浴, 無埋貴妃浴
> 桑拿浸池細過波士大過金池DD仲係燈光火著, 無癮之極
> 食物價格仲貴過酒樓, 一個煲最平收188++, 免費果D得番炸魚蛋炸雞翼等小食, 我最鍾意的仙記上湯魚蛋油菜同牛腩撈麵一切欠奉
> 因為無遊戲玩無定時開Show, 個埸面冷清清所有客人個個 On99

金毛老總行過尼問意見:
我就話個浸池 ... 他竟然帶我去看個游泳池 !!! 我要游水咁來桑拿作死咩, 又唔係男女一起裸泳
我又話無遊戲玩無Show看 ... 他說東堡客路走高檔澳門客高檔台灣和香港客,肯定唔會介意 但我偏愛玩遊戲看Show啊, 咁我咪即係低檔次香港客
我又話D野食咁貴... 他說要質量好價格會貴左DD,有信心D客唔介意, 但仲貴過利澳對面間萬豪軒我就很介意

總括 (純個人意見):
現時個人印象東堡好似升左呢高級版至尊/波士咁, 仲有極多改善空間
現在東堡仍是在試業階段希望多D高檔客反映比D高級管理層聽下, 反正我等低檔次香港客的意見金毛老總未必在意, 如果唔係仙記神話就此幻滅

聽完師兄咁講...我覺得一切都已經幻滅了...
仙記真係已成過去...以前仙記多多優惠...而家變成最貴GE場...
真係完全適應唔過黎...
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Lorijin #1 的帖子

台灣客根本不敵香港客!!
台灣薪資低的咧...

沒遊戲,沒SHOW TIME 就沒興趣了...
我是沒錢的客人...

討論

自己只代表自己  發表於 2014-2-8 23:11

Quote返賤兄噶意見。

> 地點唔好, 從碼頭坐巴士唔到坐的士太近行路要6~8分鐘, 有可能係前朝養生殿的致命死因
> 沖涼格太近更衣室攪到地面非常濕滑, 人一多非常混亂又危險
> 雖然主題綽頭十足但每次選美最多得6件 ... 有待改善
非常同意,不過係CNY period, 唔作得準。。。等過左十五至評女量問題

> 行高檔, 無左仙記/東方傳統的囡囡進門侍浴, 無左經典遊戲, 無選美Show, 無左男女共浴, 無左BB浴, 無埋貴妃浴
我已經投訴過,話會有翻騷,不過要等慢慢改善。。。 鴛鴦浴,美女伺浴就幾乎可以絕望喇,所以仙記早已幻滅。。。

> 桑拿浸池細過波士大過金池DD仲係燈光火著, 無癮之極
冇鴛鴦浴,我都唔浸

> 食物價格仲貴過酒樓, 一個煲最平收188++, 免費果D得番炸魚蛋炸雞翼等小食, 我最鍾意的仙記上湯魚蛋油菜同牛腩撈麵一切欠奉
我早就投訴過,飯都要百幾蚊,東昇發錢寒。。。金池係最好食

> 因為無遊戲玩無定時開Show, 個埸面冷清清所有客人個個 On99
係完全冇騷,唔係無定時間開騷。。。想玩騷就唔好去喇,On99噶。。。

好多地方有待改善,但點都要試番次

無美女伺浴,無遊戲,仙記特色全無。

大部分同意,尤其是石質地面打磨得太光滑,滑倒真是非同小可。
最搞笑的是暖池同熱池之間的石面竟然係一條員工通道,因為後面的牆有道暗門,原來係儲存工具的空間;眼見印尼姐姐踩上去兩池中間,行埋去牆邊,真是替她們抹一把汗!
萬一腳下一滑,正常人一反應都係不想跌落水或嚇親客人,可能硬生生撞落石上,恐怕不是扭傷就是撞傷。
管理層對員工安全都要考慮一下!

阿力達 發表於 2014-2-8 13:49
Quote返賤兄噶意見。

> 地點唔好, 從碼頭坐巴士唔到坐的士太近行路要6~8分鐘, 有可能係前朝養生殿的致命死 ...

希望達兄向東昇管理層反映下替各師兄襟兄弟們爭取福利

昨晚從印印待客和囡囡上房態度所見, 驚覺 Hea Mood 無哂而且笑臉迎人... 要讚
但最吸客的仙記/東方傳統無哂, 咁攪落去法將行番養生殿條舊路, 最多升尼改良至尊加波士混合規格, 實則自尋死路

Lorijin 發表於 2014-2-8 14:29

昨晚從印印待客和囡囡上房態度所見, 驚覺 Hea Moo ...

我都係一個客,講就講左,聽唔聽。。。哈哈

如果是"改良至尊加波士混合規格",實在沒什麼興致去啊

Lorijin 發表於 2014-2-8 14:29

昨晚從印印待客和囡囡上房態度所見, 驚覺 Hea Moo ...

「養生殿」未聽過啊,果陣時係咩情況呢?

Lorijin 發表於 2014-2-8 13:01
有好有唔好, 有讚有彈, 已省卻因新開張未熟手的問題 (純個人意見):
我個人 ...

純個人口味,至尊囡囡質素同服務都幾好嘛;不過,氣氛當然係舊仙記模式更好。

我個人 ...

師兄, 咁選女幾錢,不过佢話做高檔客應該好貴, 但無中檔客支持係差好遠 , 己經咁多竞爭

如果高檔客多數有返咁上下年紀,主題房有鬼用咩,我估计人多先會開SHOW

回復 Lorijin #1 的帖子

無選美Show? 即系咪我想选女时, 不会一次过叫全部女出来给我挑? 只像大陆S/N那样每次几个出来?

你應該同個馬拉佬講話入得梨就係咸濕,有分高低檔架?

我個人 ...

冇晒仙記既賣點.
" 東堡 " , 真係 "dont 好" 了...= ="
食物價格仲貴過酒樓 , 係咪會有女女陪吃丫 ?.= =" (我知冇 , 講下姐)
睇完既感覺 , 試都唔會去試...
因為 我係底檔次既香港客..

仙記沒落了~~~懷念波波池~~

wingsns 發表於 2014-2-8 15:03
純個人口味,至尊囡囡質素同服務都幾好嘛;不過,氣氛當然係舊仙記模式更好。

唔係囡囡質數問題各花入各眼沒有統一標準
純係公司待客模式和Target 邊種客路 ... 我厘D猥瑣低檔次香港客可能唔係東堡管理層想接待的

卍十二卍 發表於 2014-2-8 18:39
冇晒仙記既賣點.
" 東堡 " , 真係 "dont 好" 了...= ="
食物價格仲貴過酒樓 , 係咪會有女女陪吃丫 ?.= =" ...

十二@ 大記有咩號碼推介?