東堡探路

試過先知有幾差

補充內容 (2014-2-8 20:19):
如果唔得咪去返東方算囉
回覆 讚好 不讚 使用道具

檔次高,啱我喎,一班財大氣粗嘅同聲同氣。
食物貴,好事吖,你班死窮鬼食唔起,點菜唔駛等就有得食。
遊戲冇,重好啦,冇咗班衰妹喺度懶懶閒,見到嗰啲死樣就憎。

如果新場以後都係咁,就真係好冇癮,我係去玩,去咸濕,去熱閙,反正係玩主題,咪放班空姐,老師,護士出嚟同啲客玩餐飽囉。

講左,應該唔聽。。。睇下點

directcom 發表於 2014-2-8 20:20
檔次高,啱我喎,一班財大氣粗嘅同聲同氣。
食物貴,好事吖,你班死窮鬼食唔起,點菜唔駛等就有得食。
遊戲 ...

仙記特色和價值係在休息室見到D囡囡自自由由行尼行去,仲周時同D熟客拉垃扯扯請人抽下水食下波餅,
如果無左就連仙記魂魄都散埋

最初常去仙記最大原因是水池有裸女水中按摩, 非常吸引, 慢慢取消左變左超Hea, 已吸引力大減, 依家新地方全部吸引項目都取消哂但仲貴左

原來佢地眼中,cheap客先鍾意水上活動......

OGC 發表於 2014-2-8 20:49
原來佢地眼中,cheap客先鍾意水上活動......

這正正印證到原來核心價值是何等重要, 一旦失去則形神俱滅

Lorijin 發表於 2014-2-8 20:44
仙記特色和價值係在休息室見到D囡囡自自由由行尼行去,仲周時同D熟客拉垃扯扯請人抽下水食下波餅,
如果無 ...

想要以前仙記咁,可以唔使去

唔知人地會唔會聽客人意見。

個人看重的還是軟體
女孩素質不好 裝修再高檔 也提不起興趣

好險看了大大的文章 我決定還是去東方水療好了

Thanks for the detailed information. good job!

great review ching, thank you

無囡囡侍浴:其實同其他客一齊光脫脫排排坐,我覺得幾尷尬
無左波波池:同上
無bb浴:可能囡囡覺得洗完唔揀佢好搵笨
但入到房有無水床同body?無既話就真係衰過其他場

OGC 發表於 2014-2-8 23:02

點解你咁另類,會同其他客光脱脱排排坐嘅?又係你嗰啲張國榮、轉基地、萬能插嘅理論呀?

OGC 發表於 2014-2-9 12:02

"但入到房有無水床同body?無既話就真係衰過其他場"

房內無水床, 其他房唔知, 我選左空姐(機倉)同老師(課室), 機倉幾過濟但個課室直頭係簡陋, 因為場地有限有感囡囡們無法施展功架做之前仙記點心紙上的部份服務
下次有機會會選(護士)醫務所 ... 期望管理層聰明地適當利用個遊泳池, 去桑拿的客人百分百唔會去游水但肯定鍾意同D囡囡一齊泡在水中

冇晒仙記既賣點... then its not worth going.. rather go 18...

哈哈原來師兄刀系玩左呢兩個主題
機倉系必玩旦系張椅真系五好訓羅!
本來想洗車旦系揀五啱大波妹你知啦racing queen五系個個刀做到架麻

教室個間系5得
旦系最大問題系,你要揀啱個淫亂既,五系好似我甘,大家系度傻笑,甘樣完全系捉虫

OGC 發表於 2014-2-9 12:02

甘你唔好去任何桑拿.話時話你唔未轉左口味咩?

yakuza808 發表於 2014-2-9 15:06
冇晒仙記既賣點... then its not worth going.. rather go 18...

十八又逼又要等
希望你有雞運啦我系果度就無乜好好運