[中醫保健] Ada 技術大師級

名稱: Ada大拇指痛症保健
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43425-尖沙咀-足浴保健-Ada大拇指痛症保健.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前上網見到好多人讚ADA手骨推前列腺都好掂就諗住去試下
遲左上去...但ADA好好人..想問下下個客可唔可以遲小小黎...可惜唔得...但係都唔緊要啦~~最緊要係比我感覺到佢真係想幫我...心態好重要
之後佢就問我有邊度覺得唔舒服...好似問症咁...比我既感覺就好似一個醫生咁
踩完背...感覺舒服左好多.坐骨神經...按完都舒服左好多..鬆左好多...之後到推大腸....好痛...痛到忍唔到...ADA話我腸胃唔好.痛都盡量忍....之後到前列腺..都係一樣好痛...
按完之後ADA仲叫我番屋企自己按下...咁樣會好快D同埋可以多D時間幫我接其他地方..感覺好窩心
ADA係我按過咁多次摩...按得最好既....可能係我好小按摩..唔知咁多位師兄同唔同意~~~不過相信有搵過ADA既師兄都會同意
同埋ADA真係好有一個想幫你搞掂曬你身體任何地方既心....一個咁好手勢同咁有心既人真係唔知去邊度搵...
如果各位師兄覺得自己都有相同既問題都可以去試下搵ADA..我相信佢會幫到你...
按摩首選...ADA
回復 條野漲左 #1 的帖子

我都試過搵佢按, 係好痛, 但值得. 可惜未能有時間再約佢.
回覆 讚好 不讚 使用道具

感激帥哥的分享!

今天早上做完運動,看見哥哥發給我的信息,內容如下:
尋日按完好好訓
之前訓好多都唔夠咁,依家好訓左

帥哥昨天來主要是想解決前列腺問題,
您說腰酸背痛,看過跌打醫生,年紀只有26歲。

另外,由于自己喜歡打飛機,您說經常打完接著又想打,
您還說不知道是不是打的飛機多?現在打出來的精子像水一樣,很稀的,
您害怕是前列腺炎。。。。

另一個問題是晚上睡覺睡得不好,半夜會醒兩次等等問題。

小妹昨天聽完您的情況,主要按了安眠睡覺的穴位,和腰的穴位
還有關于前列腺炎的等等穴位。

昨天幫您做完實驗的時候,
小妹已經感受到您臉上帶來的喜悅。

走的時候看見您那燦爛的笑容,小妹真的是對我的工作更加充滿熱誠。

今天早晨收到您的好消息,小妹恭喜您昨晚睡了一個好覺,希望再接再厲
等待哥哥來保養鞏固,謝謝!

師兄、的問題找Ada大師、一定可以迎刃而解!

fatboy15 發表於 2014-2-25 12:01
回復 條野漲左 #1 的帖子

我都試過搵佢按, 係好痛, 但值得. 可惜未能有時間再約佢.

fatboy15 哥哥您好!
感激分享!

小妹有好的方法可以令您少痛又能改善,下次來告訴您。

不過,記得告訴小妹您就是那位fatboy15 哥哥噢

因為小妹不知道您是哪一位哥哥請體諒!

多謝師兄分享