[肚餓叫外賣]援交妹外送包夜

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

地點:我屋企,今次依然無係BALCONY開餐,因為大風

女:河北妹,自稱大學YEAR 3,成身名牌,話要開學前搵返D洗用,樣就正宗大陸妹樣,不過不失,165(加高爭170),瘦得黎大脾有少少肉,有對C波,成個身曲線好正,走肥必入,對腳好正,我玩左成晚

費用:1650(我知實有人話我笨實,做咩唔分3次2粒鐘之類,出黎玩,開心就得啦)

過程:
一開頭吹下水,之後吹吹下水毛手毛腳,再打車輪手指了妹妹,佢著左條摟吊裙,玩佢大脾好正
之後一齊沖涼,佢服務無上次件台妹咁好,唔識主動同你波對夾腸,不過皮膚滑,而且聽話,任我捽佢碟,佢一捽就敏感
然後我叫佢黎兩轉水簫,佢口細,吹功一般,我唔多滿意
沖完涼,我訓係度成身任佢奶,我又玩佢對波,間唔中又車幾車,跟手叫佢吹
佢吹功真心唔得,用埋手力度太大
我叫佢奶同玩橫吹,當堂正好多
之後我玩佢對腳同咀勻佢全身,佢成個BODY真係好玩
玩完一大輪,試下佢騎功,一般啦,玩左5分鐘話支力,不過佢下面好窄
叫我係上面抽插佢,我一上馬當堂黎野9淺1深
再一路插一路捽再一路大車,FEEL到佢出緊汁
女女興合埋眼,無咩眼神交流,搞到我無咩感覺
之後我搓下佢波波又玩2下掛股,黎左
大戰完20分鐘我地休息
吹吹下水我又話黎過,今次佢訓我大脾吹,我就同時搞佢妹妹
玩到咁上下又上套,今次加多野推車,不過我推左5分鐘佢又話好支力
今次玩左30分鐘
大家出完野再吹水
正當大家想訓之際
我細佬又話想教訓多佢一野
我話黎多次,女女即時同我上套騎
騎完又吹,搞左成30分鐘我都未出到
我就叫佢騎多次
OK,可以訓教

總結:食服務唔洗搵佢,我今次係食佢身材
$1600好似貴少少
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 steven2012 #2 的帖子

估到你咁講
不過玩呢D求開心
佢個BODY真係幾正
今次又洗唔洗我過個WECHAT俾你

師兄搵得到咪ok lor
每人價值唔同嘅
Gd that u hv gd time

多謝師兄報告!!

sounds ok, but I suggest c hing u can try aussie girl or german girl. they have awesome body and sometimes with unexpected services.

費用:1650? i am sorry , are u talking about aud dollar?????

thank you ching report...wanna to know which region? NSW? VIC?

回復 robben05 #9 的帖子

VIC,MELBOURNE, CBD OUTCALL,VERY TASTY
u go rurou can find a lot

回復 TyrusJJ #10 的帖子

thank you ching useful information...
would try next time!!sounds good

回復 robben05 #11 的帖子

佢話佢學生,我唔多信,一時又話轉去syd
我就心諗
不過佢身材好正

回復 TyrusJJ #12 的帖子

公喜師兄食到正野, 有無相睇下?

samnostranger 發表於 2014-3-2 20:34
費用:1650? i am sorry , are u talking about aud dollar?????

Yes,, AUD....

steven2012 發表於 2014-3-1 17:29
$1600好似貴少少

何止贵少少,简直剌脷。

kwok28 發表於 2014-3-20 22:06
何止贵少少,简直剌脷。

我都係咁話

for the money you paying  you can have a very high class girl . for outcall you have to pay miniium one  hour or longer depend how long the girl have to stay with you .  also you have to pay forward and return taxi fare from her place to you and return as well as minimium . you looking minimium $500.0  and $600.-   ro more depend  on the rate per hour   and return taxi fare.

成1皮 HK$ 3Q !! Brother 真系有实力

thanks so much for your sharing

咸魚青菜,各有所愛;咁嘅價位,留返你愛。