[賽後報告] 通菜80Shadow

簽到
名稱: Shadow
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/20280-旺角-一樓一-Shadow.html?report=1311918

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平日Shadow工作非常緊密忙碌,琴日終於有緣試到Shadow,原來Shadow係一個又青春又漂亮的女孩子,服務都係嗰D所以不多講,特別一題Shadow細妹D毛毛剃剩小小,看起上來感覺都很整潔 總體來說Shadow係唔錯的選擇

相關帖子

多謝師兄分享。
係呀我都有搵過shadow兩次, 樣就一定100分, 不過有一點兒吹鐘.
仲有冇播音樂來聽住搞呀?
多謝師兄分享。
ths ching report~
多谢师兄分享,都有注意到苣。  
多謝師兄報告
回復 bobo #1 的帖子

少毛係我至愛, 一定要 book 佢試試, 多謝師兄分享.
靚女青春+活力一定call

外形討好!要試!!

聽Shadow講:前幾日有個C兄無瞓兩日走來幫襯佢,結果沖涼嗰個時攰到暈咗,嚇到Shadow唔知點算,好在叫得番醒個C兄,如果叫唔醒都唔知點算
C兄們~如果身體不適,就請多D休息,千其唔好走去囡囡嗰度安息!

由於通菜80老細刻扣工錢,租金加價.所以Shadow同GaGa佢哋無做喇,大家以後唔洗再搵佢哋喇

通菜街啲女女都可吃可賀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 10:35