本地囡囡 在紫荆

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又上了老地方, 看来老板娘的生意不错. 我坐在 sofa 上同佢谈谈, 有个本地囡囡同我打左个 hello, then 坐在我旁玩 iPhone. 睇佢玩下个神魔之塔, 又好似玩得几好 wor. 

過左一会, 终于有房, 老板娘问我要等我老相好还是试试我身边的幼幼. 我话禁有缘, 就同囡囡玩吓 lor ...

一听就知是本地囡囡口音, 又几可爱 wor. 约23才 ...  佢都几健谈, 又问我是否时常上来,又同我谈谈最近MAS单也野. 都按得几好 ...

Then 佢开始同我推pat pat, 我话慢慢推, 这里好舒服.  衰囡又真听话, 真是慢慢来, 又不时按按as, 又不时伸手去前前按按小 gigikiki. 前后都有成7,8分钟吧. 真爽!! 

佢叫我转身, 我一转身, 就坐在床上, 对望囡囡, 睇清睇楚佢个样, 又几 sweet! 我同衰囡话你几漂亮 wor, 我开始kiss 佢, 本来佢还有少少 shy, 闭着口, 但不一会, 就开始同我讲法文, 一路讲, 一路用手同小 gigikiki say hello. 同衰囡车真是有 feel, 佢闭上眼,  very gf feel!! 

又车左一阵, 我躺下来, 衰囡又喂我食 ball ball, 我一路食, 佢一路 stroke, 最后被佢 KO 左了 ... 

出去见到老板娘,问我O 唔O, 我话当然okay 啦! 有个美人这时行左出来, 老板娘话佢叫Yumi, 叫我下次一定要试试. 
乜足仔有得大車同食LIN架咩, 打手文都唔好咁誇張丫
回復 前田優次 #2 的帖子

前田師兄:Yumi 的確係後生靚女,而且好多師兄都同意佢係好好傾,我都有打算去試下。至於女朋友的溫柔享受,我只覺得係人夾人緣,一個師兄有唔代表個個師兄有,很多師兄話無也不肯定你不是例外。始終係互相有feel後才有發展,想知你係唔係例外果個?dup完咪知,反正最少都dup左個靚骨
回復 fatfaceman #3 的帖子

同意 ... 一定要培养一下 feeling 先
樓主師兄似乎有非一般嘅服務同享受,唔知囡囡叫乜名呢?
内容大開眼界。
回復 James.Ko #5 的帖子

师兄, 文中已交代了 ...
回復 gigi_kiki #7 的帖子

可能我誤會了,文中只見Yumi個名,不過你唔係按完先見到佢咩!?
又一新目標,不過唔知名
試過Yumi,尼條女超級垃圾,按一個鐘,由我入房到出房都吳夠45分鐘,好似趕收工甘。玩過紫刊甘多條女,尼件最垃圾
有可能咩? 重作啦 紫荊女 唔會有咁多野玩? 你不停加錢? 或者都唔得
唔通佢特別對待你? 定係紫荊改制?
近幾個月,全部都係呢D貼,明眼人都知咩情況
ZOLANG 發表於 2014-3-16 23:59
近幾個月,全部都係呢D貼,明眼人都知咩情況

一早覺得 日日洗版咁
地方紫荊的確幾好 但係...
多謝ching報告
fatfaceman 發表於 2014-3-16 11:25
回復 前田優次 #2 的帖子

前田師兄:Yumi 的確係後生靚女,而且好多師兄都同意佢係好好傾,我都有打算去試 ...

又係依個論點,悶唔悶架

最弊真係有人信

睇翻你過往既post,終於知咩事
回復 前田優次 #16 的帖子

我一早講過,只要留意下D username 就知邊d係寫狗邊d唔係。廠
Iamfatdavid 發表於 2014-3-17 11:38
回復 前田優次 #16 的帖子

我一早講過,只要留意下D username 就知邊d係寫狗邊d唔係。廠

我發覺有時啲有報告寫到天花龍鳳,比人踢爆完,經常性會有條友彈出黎喃嘸人有你無如此之類既廢話,引人入局
原來討論區都有睇場,真係好多9up當秘笈
可能樓主靚仔,咁佢咪要乜有乜,啲女就做乜都得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:34