紫荊的世紀大戰

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近期好多樓上骨都多左好多新人,幾本上每間都有,係眾多樓上骨來說,小弟最鐘童都係紫荊,因為去咁多間,都係依到坐得最舒服,而且最重要係有一個善解人意既老闆娘,睇到其他壇既報告,今日一收工上去會一會新人,不過好可惜,只見到一個,另一個童童係逢一三六上班的
其實對於小弟來講,我既要求並不太高,只要樣靚身材好就得,一入黎就有一陣清新既空氣迎面而來,短頭髮,牛仔短褲配上鬆身短袖T恤,雪白既肌膚完完全全展露出來,我都未開口,老闆娘就已經介紹短髮美女淇淇比我,好一於試試清新既滋味!
沖緊身期間,淇淇已經拎定水入黎,沖完做會幫我抹身,認真細心,瞓上床,一開背就知唔係白紙,好等我盤下佢先 原來淇淇之前係尖東某大場做過,不過休息左一年,直到今日才復出,雖然休息左一年,但淇淇既手勢並無因此生疏,位準又夠力,好細心去推按,推按完之後就即刻推油,可能淇淇怕按摩油難以清洗乾淨,所以改用按摩膏,直到推patpat先用返油,係推油既時候淇淇已經多番試探我既忍耐力,但小偉可能太疲倦,所以只係微微點頭,起初我以為淇淇應該係比較斯文既女仔,但當她見到小偉微微點頭就開始高興起來,由於我仍未轉身,但我已經感覺到攻勢一浪接一浪,手指長長的,但小偉仍然只是微微點頭,突然有兩座軟綿綿既山丘伏在我背上,手仔仍然在小偉旁邊游走,小偉再也受不了,只好高舉手打招呼啦,轉身之後,淇淇繼續伏係我身上,而且淇淇開始往上進攻,我說我想感受一下清新既空氣,一下兩下向我耳朵發動攻勢,我都無可能再壓制自己那雙手,由腰開始慢慢向上掃,我都慢慢試探淇淇既底線,的確係軟綿綿的,雖然係隔著衫,但因為太軟熟了,我問她,妳這件係咪國王的新衣,我倆笑一笑,雖然得返十五分鐘左右,比數依然係零比零,但我仍然係禁區外圍搓黎搓去,仍然未心急攻入禁區,淇淇既前場反搶實在太強了,我失去了控球權,淇淇趁我未及時回防就打了幾個反擊,簡單而直接,一刀刀咁切入我心臟地帶,咁當然啦,身為爭標份子的我,係回過氣來,再馬上搶回控球權,而且開始加快節奏,我不甘和氣收場,作出多次既致命直線,終於攻入淇淇既心臟地帶,但由於週中加開了快車,小偉明顯不在狀態,咁唯有利用球場既寬度,此時我將球交給右翼鋒,由於無人看管,我可以單刀直入,當淇淇想回防既時候已經太遲,這刻我已經將球傳到龍門前既小偉,小偉面對空門,作出最簡單既任務,1-0此時球證吹響完場既笛子聲,小偉瞓在場上喘起大氣,滿面汗水的我,竟然要由今日既對手淇淇抹入更衣室淋浴更衣。
雖然係對手,但淇淇仍未離去直到我淋浴完畢,交換球衣,肩並肩一同離開

補充內容 (2014-7-13 03:53):
昨天一做左Tracy,part1一流,有女友感,相貌同向海嵐有幾分相似
多謝師兄分享,
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄好文釆、好比喻,讚!

師兄,作一篇咁既文大約收幾錢

回復 高佬偉只此一家 #1 的帖子

恭喜C兄吃到好野……

支持报告

师兄好文采, 报告有声有色。  

淇淇身材怎樣?幾多歲?

回復 高佬偉只此一家 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!

thanks for sharing, c hing
多謝師兄分享

Ching 大战骨妹淇淇,好精彩

多謝師兄分享~好文采~

ching 太好文采啦

good post. thanks ching report.
how much u paid

師兄好文章,吹到去西甲,好波

呢間野係呢度好多廣告

呢度都坐得舒服,個廳細到同D女坐得密方便比你抽水呀

NIKI168 發表於 2014-3-31 03:03
呢度都坐得舒服,個廳細到同D女坐得密方便比你抽水呀

咪就係,d位迫到乜咁,仲話舒服,你地d廣告怪真係正