東堡地鐵痴女vs痴漢

簽到
名稱:東堡
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一個包膠應承左去完東堡做痴漢會交包膠,岩岩返黎香港即時出返個包膠回匱下各位教路既ching。

好喇,雖然心郁郁想去多次D1,但始終男人係貪新鮮既,試下av 主題房先係我既目標!!

收工去到信德,跟ching 教路去東x買套票,av 主題2598,俾錢出發。俾錢時哥哥仲話可以安排車接送,唔錯,幾好服務。

3點半到步落船,見無雨,就自己行去,按ching 指示,行去水立方,之後落天橋,行前多2個街口,轉右行多陣,去到酒店,再係油站方向入口入去,上4樓,算係幾方便,慢慢行都只係10分鐘既事。

入到去,有個ching 一齊入lift, 搞到公關以為我地一齊。同公關講我地唔識既,分返開我地,聽到ching 原來無買套票walk in, 但佢竟然話想入去睇睇咩樣先決定係唔係到玩,想點?

交左套票,公關帶左我去換衫,自己洗完白白,行出去,可能時間尚早,大家hea 緊,有幾個公關,媽媽同囡囡坐左係到吹水,見我黎到,其中一個小麥膚色既囡囡黎招呼我,纏住我手帶我去著衫,佢都叫有d 波路,又間中請我食下波餅,搞到我都扯扯地,但又要忍住唔好出醜,好辛苦…

接完衫,囡囡帶我去左一個無人既角落坐,其實個場人好少,得幾個強國人係到,静静地,唔錯。

坐定定,小麥囡囡一邊摸我大比一邊sell av 房,不過我未食飯,於是叫左杯奶茶同雞排飯,一邊等,一邊就有個師傅走埋黎問我做咩師傅工,其實我覺得佢幾靚,係我杯茶。佢話有按頭按肩bb 浴按大腿同大腿根,我選左按肩,佢一邊按,一邊同我吹水,知我第一次黎,好温柔咁係我耳邊問:「點解只按肩?bb 浴係用波波幫你按,按大比根唔係按大比,係按你雀仔…」我膊頭真係好攰,所以想按下,我答。

按完頭同肩,再俾多17蚊按埋脚,食埋野,於是入主菜,選囡囡。一黎就黎左10個囡囡,一齊叫我老闆,個model真係好高好靚,明顯超其他囡囡幾班,只係加400 搞到我有d 衝動選佢。

懶得睇多轉,選左一個長黑髮,皮膚好白,好瘦好斯文既囡囡,無他,除左相頭之外,佢對我有笑容,祖師爺教落,揀呢d 囡囡先會雞運昌隆。

另外,本身今次想玩地鐵做痴漢,係地鐵非禮d 純情囡囡一向係我夢想之一,今次終於可以實現。

選好囡囡,囡囡返左去攞野,之後換左件黑色乾濕褸同黑絲,講真,囡囡咁著正過件製服。

俾囡囡帶左去地鐵車廂,坐定定,唔劇透,總之開頭就囡囡做痴女,之後俾我搶返主動做返痴漢。劇情完畢,就入正題,囡囡玩冰蕭同李斯得林蕭,吹完我嚇然驚覺明明頭先環保吹,但吹完就上左套,究竟囡囡係幾時攞個套出黎,同幫我上左套架呢?

呢個問題好深…

係我未思考完,囡囡就坐左上黎,ununununun, 係鏡到睇,囡囡根本變左部打椿機咁,好想騎爆我咁,我死忍。

玩左陣就起身抱住囡囡玩,玩完又放低佢黎個男上女下,囡囡波仔唔大,一手有找,但就pink pink 地,幾好味道。囡囡最正係條腿,又長又幼,加對及膝黑絲,放左佢對脚上膊,插幾下就忍唔住要抽返出黎以免走火。玩到咁上下,就抱起囡囡,應下主題,黎個火車便當,跟住囡囡單脚企係地正面插完,最後一手搓波,一手抱幼腰,囡囡手握扶手,我推車完事。

完事沖涼,出返大廳,沿路囡囡逐間房講解點玩,原來玩雙飛可以一個囡囡做老師,一個囡囡做學生…早講呀,等我一早黎個雙飛呀嘛…依家咁想簡直係想迫我黎多次…
雙飛可以一個囡囡做老師,一個囡囡做學生......
回覆 讚好 不讚 使用道具

Nice report CHING, save the 3P next time.

師兄係咪有鋼管舞架....地鐡我都想玩,佢套制服好靚

按手妺做BB浴?

3P with AV themed option is very attractive, but it's very expensive too.

乜東堡咁快加左價,3月頭主題套票仲係23xx,話咁宜家屌個 model.  一Q 米成三千!
真貴!

聽到我扯旗

回復 beef3 #1 的帖子

感謝師兄的分享

下,幾時加左做$2598

look like add price a little bit or due to DG typhoon to infleuence Macau marketing.

回復 KIMMOK #4 的帖子

開頭我覺得唔靚,想轉,但唔俾,好在著左都算靚…

回復 ericfrancais #5 的帖子

唔知,無問到…

回復 jon_traveller #6 的帖子

咸濕係要代價既

回復 yi2627 #2 的帖子

呢樣就係我想玩多次既動力!!

回復 KIMMOK #4 的帖子

有舞睇,無喜歡可以跳埋一份,我一心做痴漢,舞我一般,不過選個瘦既囡囡,睇佢條腰扭下扭下咁跳都幾好睇

"雞運昌隆"...hehe..

very creative ways to v fun in macau!

thank good report...thank the good report..

咁師兄比較上黎佢黎得個新字,女女D1正定佢正D呀