二十歲OL Blue,「真水流露」有女朋友Feel。

名稱: 峇里島養身SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/29058-尖沙咀-水療SPA-峇里島養身SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

為求真相直闖峇里島SPA,最後老闆娘介紹一個年輕OL過我。

樣貌 : 8分(真人幾靚女,少少清純,眼大大,長頭髮)   

身材 : 8分 (高高瘦瘦,皮膚幾白滑,對波一隻手楂落岩岩好,身材比例幾好。)

技術 : 8分(按摩ok,環保吹奏感覺一流,中高級騎功!)

服務 :10分 (幫你除衫,前後侍浴非常仔細,車牌要考,轉姿勢唔會黑面,好配合,健談,好識同你溝通同逗人開心!)

入左房間,老闆娘出街,得我同Blue,佢係陀地,二十歲,岩咀形,傾下計簡單幾句,佢著得幾sexy,細佬不其然扯左,幫我除衫拖手仔去沖涼,好有女朋友feel,沖涼房果時,我見到佢對波已經忍唔住去楂下模下,哇~~幾有手感,佢好似好享受咁樣,跟住開始我波推,前面幫我波推果時仲用對手羅對波夾腸,然後用對波幫我打左下飛機咁,好爽,夾完就開始幫我洗乾淨細佬,一野含落去...正丫,吹得一手好簫,非常有節奏,眼神有交流,特別想講下佢對眼真係好大,係咁望住我!

出去浸SPA,話係壯陽浴,都好雖然我不太信,但心理上有幫忙,會覺得自己勁D,玩得盡興D,話曬千幾元,浸得冇浪費,浸下又俾佢雙手搞下,講下笑,佢把口吹得下,浸完抹乾身上床,首先按摩,我本身不太期望,但按落比我想像中夠力,推油手勢幾好,會推大脾內側挑逗我,咁推法佛都有火,玩前奏,奶lin,用咀仔全身漫遊一番,條利一路奶落去,仲識得主動錫我大脾最敏感既位置,之後環保吹,上上下下,左左右右咁奶我細佬,好落力吹到雪雪聲,攪到我咁夠定力既人都頂唔住,咁年輕有如此功力,相信溝仔無數!

上套入正題,女上坐上黎,佢夠輕,坐得快搖搖下好舒服,女女騎功好,總之好有節奏,叫床聲幾大下,係真叫,見咁上下佢累,交換位置,男上由黎,抽插幾十下,覺得佢「真水流露」,換多兩三姿勢完事,事後大家仲攬住一陣至起身沖涼。

總結:整份報告有讚無彈,原因好簡單,囡囡年輕貌美,有服務有態度,按摩得又環保吹得,我呢D中坑都俾叻佢!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

有得開大就好

一早起身就睇到好野~!!

good thx report, ching how much

thx for sharing!!!!!!!!!!!!

多謝師兄分享

多謝師兄大大的分享

C 兄,多口問下點知佢係OL?

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享!!!來自: iPhone客戶端

回復 deftlychan #1 的帖子

tks real photo for report, 身材唔錯

正正正!好想玩下

不用多想必試陀地後生女

回復 deftlychan #1 的帖子

Thank you for sharing !!!

正呀Ching~睇到扯扯地

Camman40 發表於 2014-4-14 13:28
C 兄,多口問下點知佢係OL?

個老闆講