[賽後報告] 半年前一戰CWB Sweet Baby「腳,後生,服務100分」

名稱: Sweet
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A49278-銅鑼灣-一樓一-Sweet.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

個人感想
小弟大約係大半年前係美國工幹完番到香港,果排sweet岩岩成為大紅人,有成幾十份有質數既包交
自從大半年前果次一戰,加上果時幫襯既時候身體太累,表現就應真失禮
其真sweet baby既硬件我覺得好完美!
首先小弟好腳,腳長,滑,腳型靚
上圍小弟可以講係無咩要求,但唔鐘意太大,佢個size對我黎講係無敵既
樣係好靚下,最後勝在後生!
講到軟件!玩得!又放!我敢用小弟既小弟擔保佢服務一流!小弟果日狀態麻麻遲遲都未有貨交
sweet用盡法寶整到小弟硬番再黎!
小弟其實好感激!人又比600,我又比600,我咁難搞佢都0黑面,反面愈做愈有勁,小弟真係喜歡到非常!
我又去左美國工幹大半年,真係幾掛住佢,佢百忙中都會抽時間同我傾下計。仲要send佢既腳相誘惑,唉,我回唔到頭嫁啦都係。

戰況
當日去到佢公司等左幾分鐘,不過無傷雅興,戰意亦無減,不過係出面樓梯位焗左一陣加上身體累所以狀態麻麻。
終於入得去,一見到佢比佢客親,佢靚,我聽過,身材好,我聽過,但係係比我想象中好好多!!!!
一入去佢好熱情咁抱住我錫下我面仔,佢幫我除我又幫佢除,之後入去沖涼比佢搞到我想就地正法佢
小弟文筆唔好,總之sweet baby好識挑逗男人,由其我事前同佢提過我好腳,比佢搞到我欲火焚身
之後佢幫我抹身我幫佢抹身時又狂車!天呀!!我成個抱起佢出去,慢慢放抵佢係床上。
一放抵就出事,又連番挑逗,用佢對白滑長腿攻我3點。佢再禁抵我一個轉身去拎左對黑絲出黎
慢慢慢慢著比我睇,再慢慢慢慢放對腳埋我度。各種挑逗既小動作小弟己經無法子招架⋯⋯
仲有無論玩緊腳交,推緊,坐緊,吹緊,佢都會用眼神或手腳挑逗,佢公司好多鏡,係不同各度可以見到佢全身同眼神
最後就係上面個人感受講過既,小弟果日狀態不佳,但sweet就愈做愈有勁!為左要我開開心心地交貨!真係感動到我。
完事後沖涼又搞硬番我!如果果日我狀態好我真係怕搞出人命。

總結
身材10/10 (好大波既可能會比8.5-9.99/10)
            樣   10/10
            服務20/10
            番食100/10
註:好後生,腳,必試!

小弟上次無影相,全副身家得佢sent比我誘惑我既相,請笑納,亦請願諒小弟因唔夠分數,半年前既野而家先post

回復 口口口口 #1 的帖子

多謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告

多謝師兄報告

仲係唔係到?

非常同意她十分敬業,你軟左一定吹返硬你,唔會叫你打次飛機就算   

多謝師兄報告

batbat 發表於 2014-4-16 21:16

仲係唔係到?

仲係度!不過電話問問先好

c hing, how long ago you need to book her? 2 wks?

lover 發表於 2014-4-17 14:16

c hing, how long ago you need to book her? 2 wks?

I booked her around half year ago, and it was like 2 weeks waiting.
But I have no idea about now :[ I think she is much busier then before because she is become much famous then before

多謝詳盡報告;

正,呢個要試!

thx for the report. glad to see she is still well.

多謝C兄報告

多謝師兄分享