[樓上骨] 越來越多廣告寫色情免問

tst spa 果D都係免問, 係咪真係無得開大呢
而家D女女開始好㨂客做。。。
唔係一定加錢就得,囡囡有權唔做. one of the chicks said, it is not good for her health. so, she would rather just massage without sex, and earn less money for her health.
girls want to make more money, and they want to be selective. all natural.
有時係色情免問,但又有報告係有得開大。。。
色情‧免問!
對熟客才適用!
問清楚d,可能有呢~
囡囡做得多..都唔想..對身體唔好
所以先選擇客人..
而家女女開始好㨂客做??

囡囡揀客,依幾年越黎越嚴重。無奈多新手比多tips以換取應有嘅服務,令到服務越黎越差。夜總會情況一樣… 一樣越黎越差…作為消費者,我會選擇好少d,或者北上玩平d…

在此希望各經營者,好好教導囡囡服務同態度,咁樣先可以有多d生意,大家開心…
I also think its just a matter of how much $
It's not an issue
用作揀客及吊高來收費的招式.
回復 Yoyoyuki #1 的帖子

In my dictionary: usb=141, no different, only money.
女做主動,話晒事
租貴,無計
色情免問一定唔係141,人地樓上骨或保健,你唔鍾意咪唔好去囉,冇人用槍指住你去㗎!
唔明點成日問埋呢啲問題,你去到可以問,有就有冇就冇,大家有權選擇,價唔啱你咪唔做囉!免費畀全套你好唔好?
色情免問,就係吾使問!主動權在囡囡囡處,,上你又得,吾蘇你又得囉!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 00:44